HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKrydrede Kartoffelbåde
topBanner
Krydrede kartoffelbåde

Krydrede kartoffelbåde

med karamelliseret rødløg, avocadomos & majs

I denne opskrift går vi all in på ekstraordinære smage med spændende ingredienser i fokus. Vi tager dig trin for trin gennem, hvordan man laver syndigt gode, krydrede kartoffelbåde med smeltet mozzarella og sorte bønner. Server en saftig majskolbe, bagt i ovnen og karamelliserede løg for en saftig og sprød smagsoplevelse. Tilsæt en frisk salat med bøftomat og velsmagende avocadomos. Et rigtigt festmåltid!

Tags:VegetariskStærk
Allergener:mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Bagekartoffel

50 g

Panamad

efter behov

Majskolbe

efter behov

Forårsløg

Rødløg

Lime

Sorte bønner

Avocado

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

Tomat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

Sukker*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)89.375 kcal
Energi (kJ)373.945 kJ
Fedt5.625 g
Mættet fedt3.7 g
Kulhydrat3.2375 g
Sukker0.5 g
Protein6.4125 g
Salt0.3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 240°C/220°C varmluft. Skær bagekartoffel (uskrællet) i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Drys med Central American Style. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Læg majs på samme bageplade. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Hak tomat fint. Snit forårsløg fint. Skær rødløg i tynde skiver. Skær lime i både. Skyl bønner [½ pakke, 2 pers.] under koldt* vand i en si.

3

Skær avocado over på langs. Grav indmad ud med en ske. Mos i en skål med et skvæt limesaft og en smule olivenolie*. Tilsæt forårsløg. Smag til med salt* og peber*.

4

Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 4-5 min, eller indtil bløde. Tilsæt et nip salt* og sukker*. Steg i 3 min, eller indtil karamelliseret.    

5

Tag bagepladen med majs og kartofler ud af ovnen, når de har bagt i 20 min. Overfør majs til en tallerken. Fordel bønner og revet ost oven på kartoflerne. Bag i 5 min, eller indtil osten er smeltet. Skær kerner af majskolben.

6

Anret kartofler, avocadomos og karamelliseret rødløg på tallerkener. Top med creme fraiche, majs og tomat. Server med resterende limebåde.