Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Krydrede kartoffelbåde
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydrede kartoffelbåde

Krydrede kartoffelbåde

med karamelliserede rødløg, avocadomos & majs

I denne opskrift går vi all in på ekstraordinære smage med spændende ingredienser i fokus. Vi tager dig trin for trin gennem, hvordan man laver syndigt gode, krydrede kartoffelbåde med smeltet mozzarella og sorte bønner. Server med saftige majs, bagt i ovnen og karamelliserede løg for en saftig og sprød smagsoplevelse. Tilsæt en frisk salat med bøftomat og velsmagende avocadomos. Et rigtigt festmåltid!

Tags:
Vegetarisk
Let at lave
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Bagekartoffel

4 g

Panamad

1 dåse

Majs

2 stk

Forårsløg

1 stk

Rødløg

1 pakke

Sorte bønner

1 stk

Avocado

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

75 g

Crème fraiche

2 stk

Tomat

1 stk

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør

efter behov

Sukker

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)249 kcal
Energi (kJ)1042 kJ
Fedt8.66 g
Mættet fedt4.6 g
Kulhydrat21.96 g
Sukker4.2 g
Protein17.03 g
Salt1.4 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartoffel (uskrællet) i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med Panamad. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20 min, eller indtil næsten møre. TIP: Kartoflerne bages færdig i trin 5.

Forbered grøntsager
2

Hak tomat fint. Snit forårsløg fint. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær lime i både. Hæld væde fra majs. Skyl bønner under koldt* vand i en si.

Lav avocadomos
3

Skær avocado over på langs. Grav indmad ud med en ske. Mos i en skål med et skvæt limesaft og en smule olivenolie*. Tilsæt forårsløg, og vend sammen. Smag til med salt* og peber*.

Karamelliser rødløg
4

Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg i 4-5 min, eller indtil bløde. Tilsæt et nip salt* og sukker*. Steg i 3 min, eller indtil karamelliseret.

Bag bønner & majs
5

Tag bagepladen med kartofler ud af ovnen, når de har bagt i 20 min. Fordel bønner, majs og revet ost oven på kartoflerne. Bag i 5 min, eller indtil osten er smeltet.

Server
6

Anret kartofler, bønner og majs på tallerkener. Top med rødløg, avocadomos, creme fraiche [1/2 pakke, 2 pers.] og tomat. Server med resterende limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image