Koreansk svine- og kalvekødsbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Koreansk svine- og kalvekødsbowl

Koreansk svine- og kalvekødsbowl

med frisk grøntsagsslaw og jasminris

I aften frister vi med en fantastisk alt-i-en ret med masser af smage og farver. Vi bygger vores lynhurtige bowl med jasminris, kød stegt med koreansk BBQ-sauce og sojasauce, coleslaw med lime, gulerod, spidskål og chili, knasende peanuts, frisk koriander og cremet sort sesammayonnaise.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Soja
Sesam
Hvede
Gluten
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

1 stk

Rødløg

250 g

Hakket svine-/kalvekød

75 g

Koreansk BBQ-sauce

(Indeholder Soja, Sesam)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

4 g

Kyllingebouillon

75 g

Spidskål, skåret

1 stk

Gulerod

½ stk

Lime

1 g

Chiliflager

50 g

Vegansk sesammayonnaise

(Indeholder Gluten, Sesam, Soja, Hvede)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

1 pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 dl

Vand (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3513 kJ
Kalorier (kcal)840 kcal
Fedt41.3 g
Mættet fedt8.5 g
Kulhydrat78.7 g
Sukker13.1 g
Protein36 g
Salt8.1 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Steg hakket kød
2

Hak rødløg fint.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød og rødløg i 4-5 min, eller indtil brunet. 

Tilsæt BBQ-sauce, kyllingebouillon, sojasauce og vand [1 dl | 2 dl], og lad simre i 1-2 min.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav grøntsagsslaw
3

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Halver lime [½ stk, 2P].

Bland spidskål [1/2 pose, 2P], gulerod, chiliflager, et skvæt limesaft og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en mellemstor skål.

 

Server
4

Anret ris, kød og grøntsagsslaw på tallerkener. 

Top med kød og koriander.

Server med sesammayonnaise.