Koreansk inspirerede tortillas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Koreansk inspirerede tortillas

Koreansk inspirerede tortillas

med oksekød, spidskål & syltede agurker

Det koreanske køkken stammer fra de nomadiske traditioner i det sydlige Manchuriet og er kendt for sine rige smage og friske ingredienser, der sætter dine smagsløg på spidsen. Vores koreanske tortillas tilbyder et farverigt inferno af chili, ingefærsdressing og hvidløg - uden at fylde munden med flammer. Vi håber dog at tænde din flamme for koreansk mad.

Tags:
Stærk
Allergener:
Mælk
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Spidskål

1 pose

Koriander

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Agurk

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

250 g

Hakket oksekød

½ stk

Rød chili

1 stk

Lime, økologisk

1 stk

Hvidløgsfed

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Ingefær

12.5 ml

Hvidvinseddike

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Sukker* (trin 2)

2 tsk

Sukker (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)803 kcal
Energi (kJ)3361 kJ
Fedt33.14 g
Mættet fedt10.2 g
Kulhydrat83.89 g
Sukker15 g
Protein41.31 g
Salt5.5 g

Stegepande

Fremgangsmåde

Lav marinade
1

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og hak fint. Skær lime i både. Hak ingefær og hvidløg fint. Bland chili, limesaft [1 spsk | 2 spsk], hvidløg, ingefær, sukker* [2 tsk | 3 tsk], sojasauce og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål.

Sylt agurk
2

Skræl agurk til lange, tynde bånd. Bland agurk, hvidvinseddike [1/2 pakke, 2P], en smule sukker* og et nip salt* i en skål. Rør godt rundt, så smagene trækker bedre ind.

Steg kød
3

Opvarm en stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød i 1-2 min. Tilsæt marinade, og lad simre i 8-10 min. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav salat
4

Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. Snit spidskål fint. Vend spidskål med et nip salt* i en skål.

Hak koriander
5

Varm tortillabrød i ovnen i 2-3 min. Hak koriander groft (med stilk).

Server
6

Smør tortillabrød med fraiche. Fyld med spidskål, gulerod og oksekød. Top med agurk og koriander. Server med resterende limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image