
Koreansk inspirerede tortillas
med oksekød, spidskål & syltede agurker
Det koreanske køkken stammer fra de nomadiske traditioner i det sydlige Manchuriet og er kendt for sine rige smage og friske ingredienser, der sætter dine smagsløg på spidsen. Vores koreanske tortillas tilbyder et farverigt inferno af chili, ingefærsdressing og hvidløg - uden at fylde munden med flammer. Vi håber dog at tænde din flamme for koreansk mad.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
200 g
Spidskål
1 pose
Koriander
½ pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Agurk
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
250 g
Hakket oksekød
½ stk
Rød chili
1 stk
Lime, økologisk
1 stk
Hvidløgsfed
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Ingefær
12.5 ml
Hvidvinseddike
1 stk
Gulerod
Ikke inkluderet i din måltidskasse
efter behov
Sukker* (trin 2)
2 tsk
Sukker (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 1)
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og hak fint. Skær lime i både. Hak ingefær og hvidløg fint. Bland chili, limesaft [1 spsk | 2 spsk], hvidløg, ingefær, sukker* [2 tsk | 3 tsk], sojasauce og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål.
Skræl agurk til lange, tynde bånd. Bland agurk, hvidvinseddike [1/2 pakke, 2P], en smule sukker* og et nip salt* i en skål. Rør godt rundt, så smagene trækker bedre ind.
Opvarm en stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød i 1-2 min. Tilsæt marinade, og lad simre i 8-10 min. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. Snit spidskål fint. Vend spidskål med et nip salt* i en skål.
Varm tortillabrød i ovnen i 2-3 min. Hak koriander groft (med stilk).
Smør tortillabrød med fraiche. Fyld med spidskål, gulerod og oksekød. Top med agurk og koriander. Server med resterende limebåde.