HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKoreansk Inspirerede Tortillas
topBanner
Koreansk inspirerede tortillas

Koreansk inspirerede tortillas

med oksekød, spidskål & syltede agurker

Det koreanske køkken stammer fra de nomadiske traditioner i det sydlige Manchuriet og er kendt for sine rige smage og friske ingredienser, der sætter dine smagsløg på spidsen. Vores koreanske tortillas tilbyder et farverigt inferno af chili, ingefærsdressing og hvidløg - uden at fylde munden med flammer. Vi håber dog at tænde din flamme for koreansk mad.

Tags:Stærk
Allergener:mælkglutensojasulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 g

Spidskål

1 pose

Koriander

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

1 stk

Agurk

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

250 g

Hakket oksekød

½ stk

Chili

1 stk

Lime, økologisk

1 stk

Hvidløgsfed

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholdergluten)

1 stk

Ingefær

12.5 ml

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Sukker* (trin 2)

2 tsk

Sukker* (trin 1)

1 spsk

Olivenolie* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)803.22 kcal
Energi (kJ)3360.6724 kJ
Fedt33.1434 g
Mættet fedt10.2 g
Kulhydrat83.8928 g
Sukker15 g
Protein41.308 g
Salt5.5 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og hak fint. Skær lime i både. Hak ingefær og hvidløg fint. Bland chili, limesaft [1 spsk | 2 spsk], hvidløg, ingefær, sukker* [2 tsk | 3 tsk], sojasauce og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål.

2

Skræl agurk til lange, tynde bånd. Bland agurk, hvidvinseddike [1/2 pakke, 2P], en smule sukker* og et nip salt* i en skål. Rør godt rundt, så smagene trækker bedre ind.

3

Opvarm en stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød i 1-2 min. Tilsæt marinade, og lad simre i 8-10 min. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

4

Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. Snit spidskål fint. Vend spidskål med et nip salt* i en skål.

5

Varm tortillabrød i ovnen i 2-3 min. Hak koriander groft (med stilk).

6

Smør tortillabrød med fraiche. Fyld med spidskål, gulerod og oksekød. Top med agurk og koriander. Server med resterende limebåde.