Det koreanske køkken stammer fra de nomadiske traditioner i det sydlige Manchuriet og er kendt for sine rige smage og friske ingredienser, der sætter dine smagsløg på spidsen. Vores koreanske tortillas tilbyder et farverigt inferno af chili, ingefærsdressing og hvidløg - uden at fylde munden med flammer. Vi håber dog at tænde din flamme for koreansk mad.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Chili
25 ml
Lime
12.5 ml
Ingefær
8 stk
Hvidløgsfed
250 g
Sojasauce
(Indeholdergluten, soja)1 spsk
Agurk
2 tsk
Hvidvinseddike
(Indeholdersulfitter)Gulerod
Spidskål
Tortillabrød
(Indeholdergluten)Koriander
Hakket oksekød
Fraiche
(Indeholdermælk)Olivenolie*
Sukker*
Forvarm ovn til 200°C/180°C varmluft. Halver chili [½ stk, 2 pers.]. Fjern kerner. Hak fint. Skær lime i både. Skræl ingefær. Hak ingefær og hvidløg fint. Bland chili, et stort skvæt limesaft, hvidløg, ingefær, sukker*, sojasauce og olivenolie* i en lille skål.
Skræl agurk til lange, tynde bånd. Bland agurk, hvidvinseddike [1/2 pakke, 2 pers.], en smule sukker* og et nip salt* i en skål. Rør rundt, så smagene trækker bedre ind.
Opvarm en stegepande ved middelhøj varme. Steg hakket oksekød i 1-2 min. Tilsæt marinade. Lad simre i 8-10 min.
Skær gulerod i tynde stave. Snit spidskål fint. Bland spidskål med et nip salt* i en skål.
Varm tortillabrød i ovnen i 2-3 min. Hak koriander groft (med stilk).
Smør tortillabrød med fraiche. Fyld med spidskål, gulerod og oksekød. Top med syltet agurk og koriander. Server med resterende limebåde.