HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKoreansk Inspirerede Tortillas
topBanner
Koreansk inspirerede tortillas

Koreansk inspirerede tortillas

med oksekød, spidskål & syltede agurker

Det koreanske køkken stammer fra de nomadiske traditioner i det sydlige Manchuriet og er kendt for sine rige smage og friske ingredienser, der sætter dine smagsløg på spidsen. Vores koreanske tortillas tilbyder et farverigt inferno af chili, ingefærsdressing og hvidløg - uden at fylde munden med flammer. Vi håber dog at tænde din flamme for koreansk mad.

Tags:Stærk
Allergener:glutensojasulfittermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Chili

25 ml

Lime

12.5 ml

Ingefær

8 stk

Hvidløgsfed

250 g

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

1 spsk

Agurk

2 tsk

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

Gulerod

Spidskål

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

Koriander

Hakket oksekød

Fraiche

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Olivenolie*

Sukker*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2915.7876 kJ
Kalorier (kcal)696.89 kcal
Fedt28.91 g
Mættet fedt7.7 g
Kulhydrat73.0152 g
Sukker8.2 g
Protein36.8035 g
Salt5.4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 200°C/180°C varmluft. Halver chili [½ stk, 2 pers.]. Fjern kerner. Hak fint. Skær lime i både. Skræl ingefær. Hak ingefær og hvidløg fint. Bland chili, et stort skvæt limesaft, hvidløg, ingefær, sukker*, sojasauce og olivenolie* i en lille skål.

2

Skræl agurk til lange, tynde bånd. Bland agurk, hvidvinseddike [1/2 pakke, 2 pers.], en smule sukker* og et nip salt* i en skål. Rør rundt, så smagene trækker bedre ind.

3

Opvarm en stegepande ved middelhøj varme. Steg hakket oksekød i 1-2 min. Tilsæt marinade. Lad simre i 8-10 min.

4

Skær gulerod i tynde stave. Snit spidskål fint. Bland spidskål med et nip salt* i en skål.

5

Varm tortillabrød i ovnen i 2-3 min. Hak koriander groft (med stilk).

6

Smør tortillabrød med fraiche. Fyld med spidskål, gulerod og oksekød. Top med syltet agurk og koriander. Server med resterende limebåde.