topBanner
Koreansk inspirerede tortillas

Koreansk inspirerede tortillas

med oksekød, spidskål & syltede agurker

Det koreanske køkken stammer fra de nomadiske traditioner i det sydlige Manchuriet og er kendt for sine rige smage og friske ingredienser, der sætter dine smagsløg på spidsen. Vores koreanske tortillas tilbyder et farverigt inferno af chili, ingefærsdressing og hvidløg - uden at fylde munden med flammer. Vi håber dog at tænde din flamme for koreansk mad.

Tags:Stærk
Allergener:glutensojamælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

½ stk

Chili

1 stk

Lime

1 stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

1 stk

Agurk

½ pakke

Hvidvinseddike

1 stk

Gulerod

1 stk

Spidskål

8 stk

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

1 pose

Koriander

250 g

Hakket oksekød

½ pakke

Fraiche

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 tsk

Sukker*

1 spsk

Olivenolie*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3284 kJ
Kalorier (kcal)785 kcal
Fedt32 g
Mættet fedt10 g
Kulhydrat80 g
Sukker15 g
Protein39 g
Salt5 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 200°C/180°C varmluft.

Halver chili [½ stk, 2 pers.]. Fjern kerner. Hak fint.

Skær lime i både.

Skræl ingefær.

Hak ingefær og hvidløg fint.

Bland chili, et stort skvæt limesaft, hvidløg, ingefær, sukker*, sojasauce og olivenolie* i en lille skål.

2

Skræl agurk til lange, tynde bånd.

Bland agurk, hvidvinseddike [1/2 pakke, 2 pers.], en smule sukker* og et nip salt* i en skål.

Rør rundt, så smagene trækker bedre ind.

3

Opvarm en stegepande ved middelhøj varme.

Steg hakket oksekød i 1-2 min.

Tilsæt marinade. Lad simre i 8-10 min.

4

Skær gulerod i tynde stave.

Snit spidskål fint.

Bland spidskål med et nip salt* i en skål.

5

Varm tortillabrød i ovnen i 2-3 min.

Hak koriander groft (med stilk).

6

Smør tortillabrød med fraiche.

Fyld med spidskål, gulerod og oksekød.

Top med syltet agurk og koriander.

Server med resterende limebåde.