Skip to main content
Koreansk-inspirerede tortillas
Koreansk-inspirerede tortillas

Koreansk-inspirerede tortillas

med oksekød, spidskål & syltede agurker

4.7
(24)

Det koreanske køkken stammer fra de nomadiske traditioner i det sydlige Manchuriet og er kendt for sine rige smage og friske ingredienser, der sætter dine smagsløg på spidsen. Vores koreanske tortilla tilbyder et farverigt inferno af chili, ingefærsdressing og hvidløg - uden at fylde munden med flammer. Vi håber dog at tænde din flamme for koreansk mad.

Allergener:
Gluten
Hvede
Soja

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Agurk, piccolo

12.5 ml

Hvidvinseddike

2 stk

Gulerod

200 g

Spidskål

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 pose

Koriander

250 g

Hakket oksekød

75 g

Crème fraiche

½ stk

Chili

1 stk

Citrusfrugt

½ stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja)

stk

Agurk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie

2 tsk

Sukker

Næringsindhold

Kalorier (kcal)696.9 kcal
Energi (kJ)2915.8 kJ
Fedt28.9 g
Mættet fedt7.7 g
Kulhydrat73 g
Sukker8.2 g
Kostfibre4.1 g
Protein36.8 g
Salt5.4 g

Fremgangsmåde

Lav marinade
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C varmluft. Skær lime i både. Halver chili (stærk!), og fjern kerner. Skræl ingefær og hvidløg. Hak chili, ingefær og hvidløg fint. Bland chili, ingefær, hvidløg, soja, sukker*, olivenolie* og limesaft [1 spsk til 2 pers. | 2 spsk til 4 pers.], og stil til side.

Sylt agurk
2

Skræl agurk til lange, tynde bånd. Bland agurk, hvidvinseddike, en smule sukker* og salt* i en skål. Rør rundt, så smagene kan trække bedre ind.

Steg kød
3

Opvarm en stegepande ved middelhøj varme. Steg hakket oksekød i 1-2 min. Tilsæt marinade, og lad simre i 8-10 min.

Lav salat
4

Skær guleroden i tynde skiver, og snit spidskålen fint. Bland spidskålen med en smule salt* i en skål.

Varm tortillaer
5

Varm tortillaer i ovnen i 2-3 min. Hak koriander groft (med stilk).

Server
6

Smør tortillaer med creme fraiche, og fyld med rå grøntsager og stegt oksekød. Top med syltede agurk og koriander. Server med resterende agurker og limebåde.