
Det koreanske køkken stammer fra de nomadiske traditioner i det sydlige Manchuriet og er kendt for sine rige smage og friske ingredienser, der sætter dine smagsløg på spidsen. Vores koreanske tortilla tilbyder et farverigt inferno af chili, ingefærsdressing og hvidløg - uden at fylde munden med flammer. Vi håber dog at tænde din flamme for koreansk mad.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Agurk, piccolo
12.5 ml
Hvidvinseddike
2 stk
Gulerod
200 g
Spidskål
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 pose
Koriander
250 g
Hakket oksekød
75 g
Crème fraiche
½ stk
Chili
1 stk
Citrusfrugt
½ stk
Ingefær
1 stk
Hvidløgsfed
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja)
stk
Agurk
1 spsk
Olivenolie
2 tsk
Sukker

Forvarm ovnen til 200°C/180°C varmluft. Skær lime i både. Halver chili (stærk!), og fjern kerner. Skræl ingefær og hvidløg. Hak chili, ingefær og hvidløg fint. Bland chili, ingefær, hvidløg, soja, sukker*, olivenolie* og limesaft [1 spsk til 2 pers. | 2 spsk til 4 pers.], og stil til side.

Skræl agurk til lange, tynde bånd. Bland agurk, hvidvinseddike, en smule sukker* og salt* i en skål. Rør rundt, så smagene kan trække bedre ind.

Opvarm en stegepande ved middelhøj varme. Steg hakket oksekød i 1-2 min. Tilsæt marinade, og lad simre i 8-10 min.

Skær guleroden i tynde skiver, og snit spidskålen fint. Bland spidskålen med en smule salt* i en skål.

Varm tortillaer i ovnen i 2-3 min. Hak koriander groft (med stilk).

Smør tortillaer med creme fraiche, og fyld med rå grøntsager og stegt oksekød. Top med syltede agurk og koriander. Server med resterende agurker og limebåde.