HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKokoskarry
topBanner
Kokoskarry

Kokoskarry

med linser, cashewnødder & koriander

Varier din aftensmad med en hurtig, lækker vegetarisk karry på linser og velsmagende kokossauce. Karryen koges sammen på friske grøntsager, ingefær og hvidløg. Retten toppes med crunchy cashewnødder og frisk koriander, og med ét har du en smagsfest at glæde dig til - og den står klar på spisebordet på kun 20 minutter.

Tags:Vegetarisk
Allergener:glutensojasennepnøddersellerimælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Basmatiris

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

25 ml

Ingefær

1 stk

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

2 stk

Gulerod

1 pakke

Tomat

4 g

Grønne linser

20 g

Curry-on

200 ml

Gul karrypasta

(Indeholdersennep)

1 pose

Kokosmælk

40 g

Koriander

4 g

Cashewnødder

(Indeholdernødder)

75 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

3 dl

Yoghurt

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2579.5618 kJ
Kalorier (kcal)616.53 kcal
Fedt33.606 g
Mættet fedt20.4 g
Kulhydrat43.8037 g
Sukker14.7 g
Protein26.8545 g
Salt4.6 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt ris, og sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Hak hvidløg og løg fint. Riv ingefær fint. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak tomat groft. Skyl linser under koldt vand* i en si.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg, gulerod og tomat i 3-4 min.

4

Tilsæt ingefær, hvidløg, Curry-on og karrypasta, og steg i 1 min. Tilsæt linser, kokosmælk og sojasauce, og lad simre i 4-5 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.

5

Hak koriander groft. Hak cashewnødder groft.

6

Anret ris og kokoskarry i dybe tallerkener. Top med yoghurt og cashewnødder. Drys med koriander.