topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kødboller

Kødboller

med perlecouscous, græsk salatost & oregano

I aften laver vi lækre kødboller, der får et spændende twist af at farsen indeholder mexicanske krydderier og salatost. Et farverigt og indbydende tilbehør er perlecouscous, som koges med bouillon, gulerødder, spinat og oregano, og derefter blandes med græsk salatost .

Tags:
One Pan
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Græsk salatost

4 g

Kyllingebouillon

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

250 g

Hakket oksekød

1 pose

Oregano

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

5 g

Tex-Mex

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 1)

4 dl

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)653 kcal
Energi (kJ)2734 kJ
Fedt16.55 g
Mættet fedt6 g
Kulhydrat82.43 g
Sukker10.6 g
Protein42.31 g
Salt3.9 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Rul kødboller
1

Smuldr halvdelen af salatost i en stor skål. Tilsæt hakket oksekød, Tex-Mex, panko, æg* [1 stk I 2 stk] og et nip salt* og peber*, og rør godt rundt. Rul fars til kødboller (4 pr. person).

Steg kødboller
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kødboller i 10-12 min, eller indtil gennemstegt. Overfør til en tallerken. VIGTIGT: Kødbollerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
3

Hak løg fint. Skær gulerod i halve skiver. Hak oregano fint. Skyl spinat, og hak en håndfuld fint.

Kog perlecouscous
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middehøj varme. Steg løg i 1-2 min. Tilsæt oregano, perlecouscous og gulerod, og steg videre i 2-3 min. Tilsæt vand* [4 dl I 8 dl] og kyllingebouillon, og lad simre under låg på lav varme i 10-12 min. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis vandet absorberes for hurtigt.

Tilsæt kødboller
5

Tilsæt uhakket spinat, og rør indtil den er faldet sammen. Tilsæt resterende salatost, og krydr med et nip salt* og peber*. Tilsæt kødboller, og varm op i 1-2 min.

Server
6

Anret perlecouscous i dybe tallerkener. Top med kødboller. Drys med hakket spinat.