En spændende variant af en klassisk karryret. Sprød, paneret, perfekt stegt tofu. En lækker karrysauce med løg, gulerod og kokosmælk. Den sprøde radisesalat passer perfekt til.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Gulerod
25 ml
Curry-on
20 g
Sojasauce
(Indeholdergluten, soja)150 g
Gul karrypasta
(Indeholdersennep)200
Jasminris
50 g
Kokosmælk
1 stk
Panko
(Indeholdergluten)¼ tsk
Løg
2 spsk
Blandet salat
Radiser
Tofu
(Indeholdersoja)Æg*
(Indeholderæg)Salt*
Hvedemel*
(Indeholdergluten)Bring en stor gryde med vand* (se ingrediensliste) i kog. Tilsæt ris og et nip salt*, rør rundt, og kog på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget.
Skær løg i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær tofu i skiver (3 pr. person). Skær radiser [½ pose, 2 pers.] i tynde skiver.
Bland hvedemel* med salt* og et stort nip peber* i en skål. Pisk æg* i en anden skål. Hæld panko i en tredje skål. Vend tofu i mel, derefter i æg, og til sidst i panko. Overfør til en tallerken. TIP: Hvis du ikke har æg, kan de erstattes med 1 dl mælk*.
Opvarm en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Tilsæt gulerod og løg, og steg under omrøring i 2-3 min. Tilsæt karrypasta og Curry-on, og rør i 1 min. Tilsæt kokosmælk og sojasauce. Lad simre i 6-8 min. TIP: Tilsæt lidt vand, hvis saucen er for tyk.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg tofu i 4-5 min på hver side, eller indtil gylden. Bland salat [½ pose, 2 pers.] og radiser i en skål. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen.
Anret ris i dybe tallerkener. Top med karry og katsutofu. Server med salat.