HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKatsukarry
topBanner
Katsukarry

Katsukarry

med tofu & radisesalat

En spændende variant af en klassisk karryret. Sprød, paneret, perfekt stegt tofu. En lækker karrysauce med løg, gulerod og kokosmælk. Den sprøde radisesalat passer perfekt til.

Tags:Vegetarisk
Allergener:glutensojasennepæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Gulerod

25 ml

Curry-on

20 g

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

150 g

Gul karrypasta

(Indeholdersennep)

200

Jasminris

50 g

Kokosmælk

1 stk

Panko

(Indeholdergluten)

¼ tsk

Løg

2 spsk

Blandet salat

Radiser

Tofu

(Indeholdersoja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

(Indeholderæg)

Salt*

Hvedemel*

(Indeholdergluten)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2697.8015 kJ
Kalorier (kcal)644.79 kcal
Fedt22.235 g
Mættet fedt16.9 g
Kulhydrat95.0225 g
Sukker3.9 g
Protein16.1845 g
Salt3.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med vand* (se ingrediensliste) i kog. Tilsæt ris og et nip salt*, rør rundt, og kog på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget.

2

Skær løg i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær tofu i skiver (3 pr. person). Skær radiser [½ pose, 2 pers.] i tynde skiver.

3

Bland hvedemel* med salt* og et stort nip peber* i en skål. Pisk æg* i en anden skål. Hæld panko i en tredje skål. Vend tofu i mel, derefter i æg, og til sidst i panko. Overfør til en tallerken. TIP: Hvis du ikke har æg, kan de erstattes med 1 dl mælk*.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Tilsæt gulerod og løg, og steg under omrøring i 2-3 min. Tilsæt karrypasta og Curry-on, og rør i 1 min. Tilsæt kokosmælk og sojasauce. Lad simre i 6-8 min. TIP: Tilsæt lidt vand, hvis saucen er for tyk.

5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg tofu i 4-5 min på hver side, eller indtil gylden. Bland salat [½ pose, 2 pers.] og radiser i en skål. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen.

6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med karry og katsutofu. Server med salat.