topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Katsukarry

En spændende variant af en klassisk karryret. Sprød, paneret, perfekt stegt tofu. En lækker karrysauce med løg, gulerod og kokosmælk. Den sprøde radisesalat passer perfekt til.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Sennep
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Jasminris

250 g

Tofu

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

200 ml

Kokosmælk

4 g

Curry-on

75 g

Radiser

30 g

Blandet salat

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Gulerod

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

¼ tsk

Salt

2 spsk

Hvedemel

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)645 kcal
Energi (kJ)2698 kJ
Fedt22.24 g
Mættet fedt16.9 g
Kulhydrat95.02 g
Sukker3.9 g
Protein16.18 g
Salt3.7 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring en stor gryde med vand* (se ingrediensliste) i kog. Tilsæt ris og et nip salt*, rør rundt, og kog på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget.

Forbered grøntsager
2

Skær løg i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær tofu i skiver (3 pr. person). Skær radiser [½ pose, 2 pers.] i tynde skiver.

Paner tofu
3

Bland hvedemel* med salt* og et stort nip peber* i en skål. Pisk æg* i en anden skål. Hæld panko i en tredje skål. Vend tofu i mel, derefter i æg, og til sidst i panko. Overfør til en tallerken. TIP: Hvis du ikke har æg, kan de erstattes med 1 dl mælk*.

Lav karry
4

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Tilsæt gulerod og løg, og steg under omrøring i 2-3 min. Tilsæt karrypasta og Curry-on, og rør i 1 min. Tilsæt kokosmælk og sojasauce. Lad simre i 6-8 min. TIP: Tilsæt lidt vand, hvis saucen er for tyk.

Steg tofu
5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg tofu i 4-5 min på hver side, eller indtil gylden. Bland salat [½ pose, 2 pers.] og radiser i en skål. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med karry og katsutofu. Server med salat.