
Katsukarry
med tofu & radisesalat
En spændende variant af en klassisk karryret. Sprød, paneret, perfekt stegt tofu. En lækker karrysauce med løg, gulerod og kokosmælk. Den sprøde radisesalat passer perfekt til.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
150 g
Jasminris
250 g
Tofu
20 g
Gul karrypasta
(Indeholder Sennep)
200 ml
Kokosmælk
4 g
Curry-on
75 g
Radiser
30 g
Blandet salat
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Gulerod
1 stk
Løg
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 stk
Æg
¼ tsk
Salt
2 spsk
Hvedemel
Fremgangsmåde

Bring en stor gryde med vand* (se ingrediensliste) i kog. Tilsæt ris og et nip salt*, rør rundt, og kog på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget.

Skær løg i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær tofu i skiver (3 pr. person). Skær radiser [½ pose, 2 pers.] i tynde skiver.

Bland hvedemel* med salt* og et stort nip peber* i en skål. Pisk æg* i en anden skål. Hæld panko i en tredje skål. Vend tofu i mel, derefter i æg, og til sidst i panko. Overfør til en tallerken. TIP: Hvis du ikke har æg, kan de erstattes med 1 dl mælk*.

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Tilsæt gulerod og løg, og steg under omrøring i 2-3 min. Tilsæt karrypasta og Curry-on, og rør i 1 min. Tilsæt kokosmælk og sojasauce. Lad simre i 6-8 min. TIP: Tilsæt lidt vand, hvis saucen er for tyk.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg tofu i 4-5 min på hver side, eller indtil gylden. Bland salat [½ pose, 2 pers.] og radiser i en skål. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen.

Anret ris i dybe tallerkener. Top med karry og katsutofu. Server med salat.