topBanner
Katsukarry

Katsukarry

med tofu & radisesalat

En spændende variant af en klassisk karryret. Sprød, paneret, perfekt stegt tofu. En lækker karrysauce med løg, gulerod og kokosmælk. Den sprøde radisesalat passer perfekt til.

Tags:Vegetarisk
Allergener:sojaglutensennepæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Tofu

(Indeholdersoja)

50 g

Panko

(Indeholdergluten)

150 g

Jasminris

1 stk

Gulerod

1 stk

Løg

20 g

Karrypasta

(Indeholdersennep)

200 ml

Kokosmælk

4 g

Curry-on

½ pose

Radiser

½ pose

Blandet salat

25 ml

Sojasauce

(Indeholdersoja, gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg*

(Indeholderæg)

2 spsk

Hvedemel*

(Indeholdergluten)

300 ml

Vand*

¼ tsk

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3184 kJ
Kalorier (kcal)761 kcal
Fedt28 g
Mættet fedt18 g
Kulhydrat95 g
Sukker9 g
Protein29 g
Salt6 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring en stor gryde med vand* (se ingrediensliste) i kog.

Tilsæt ris og et nip salt*, rør rundt, og kog på lav varme i 12 min.

Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

TIP: Fjern ikke låget.

2

Skær løg i tynde, halve skiver.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Skær tofu i skiver (3 pr. person).

Skær radiser [½ pose, 2 pers.] i tynde skiver.

3

Bland hvedemel* med salt* og et stort nip peber* i en skål.

Pisk æg* i en anden skål.

Hæld panko i en tredje skål.

Vend tofu i mel, derefter i æg, og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan de erstattes med 1 dl mælk*.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme.

Tilsæt gulerod og løg, og steg under omrøring i 2-3 min.

Tilsæt karrypasta og Curry-on, og rør i 1 min.

Tilsæt kokosmælk og sojasauce. Lad simre i 6-8 min.

TIP: Tilsæt lidt vand, hvis saucen er for tyk.

5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme.

Steg tofu i 4-5 min på hver side, eller indtil gylden.

Bland salat [½ pose, 2 pers.] og radiser i en skål. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen.

6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med karry og katsutofu.

Server med salat.