Skip to main content
Katsukarry

Katsukarry

med tofu & radisesalat

3.6
(95)

En spændende variant af en klassisk karryret. Sprød, paneret, perfekt stegt tofu. En lækker karrysauce med løg, gulerod og kokosmælk. Den sprøde radisesalat passer perfekt til.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Sennep
Soja

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
SværhedsgradMedium
Antal portioner

50 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

150 g

Jasminris

250 g

Tofu

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder: Sennep)

200 ml

Kokosmælk

4 g

Curry-On

75 g

Radiser

30 g

Blandet salat

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja)

1 stk

Gulerod

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

¼ tsk

Salt

2 spsk

Hvedemel

Kalorier (kcal)645 kcal
Energi (kJ)2698 kJ
Fedt22.2 g
Mættet fedt16.9 g
Kulhydrat95 g
Sukker3.9 g
Kostfibre3.8 g
Protein16.2 g
Kolesterol0.1 mg
Salt3.7 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring en stor gryde med vand* (se ingrediensliste) i kog. Tilsæt ris og et nip salt*, rør rundt, og kog på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget.

Forbered grøntsager
2

Skær løg i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær tofu i skiver (3 pr. person). Skær radiser [½ pose, 2 pers.] i tynde skiver.

Paner tofu
3

Bland hvedemel* med salt* og et stort nip peber* i en skål. Pisk æg* i en anden skål. Hæld panko i en tredje skål. Vend tofu i mel, derefter i æg, og til sidst i panko. Overfør til en tallerken. TIP: Hvis du ikke har æg, kan de erstattes med 1 dl mælk*.

Lav karry
4

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Tilsæt gulerod og løg, og steg under omrøring i 2-3 min. Tilsæt karrypasta og Curry-on, og rør i 1 min. Tilsæt kokosmælk og sojasauce. Lad simre i 6-8 min. TIP: Tilsæt lidt vand, hvis saucen er for tyk.

Steg tofu
5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg tofu i 4-5 min på hver side, eller indtil gylden. Bland salat [½ pose, 2 pers.] og radiser i en skål. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med karry og katsutofu. Server med salat.