HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKartoffelsalat
topBanner
Kartoffelsalat

Kartoffelsalat

med bacon, romanesco & sennepsdressing

Kartoffelsalat med sennep er en populær ret i Frankrige. Her får du en spændende variant med masser af lækre ingredienser, hvilket giver dig en ret med både kartofler, bacon, frugt, grøntsager og krydderier. Salaten smager også rigtig godt koldt, så hvis du skulle få rester tilovers, kan du se frem til at spise dem kolde i morgen.

Tags:Hurtig
Allergener:mælknøddersennepæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

1 pose

Kørvel

20 g

Hasselnødder

(Indeholdernødder)

400 g

Kartofler

125 g

Bacon, skiver

25 g

Sennep

(Indeholdersennep)

40 g

Aioli

(Indeholdersennep, æg)

½ stk

Løg

1 stk

Romanesco

Pære

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2651.5054 kJ
Kalorier (kcal)633.725 kcal
Fedt40.1625 g
Mættet fedt12 g
Kulhydrat45.4175 g
Sukker9.7 g
Protein18.57 g
Salt2.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skær kartofler (uskrællet) i halve. Læg i en stor gryde med letsaltet vand*, og bring i kog. Kog i 15 minutter, eller til de nemt kan deles med en kniv. Hæld vandet fra, og læg dem tilbage i gryden. Smag til med et nip salt* og peber*. Læg låg på for at holde på varmen.

2

Skær bacon i skiver (2 cm). Skær romanesco [½ stk, 2 pers.] i små buketter.

3

Opvarm en stor stegepande på høj varme. Tilsæt bacon, og steg i 2-3 minutter til de er gyldne.Tilsæt romanesco og en stor klat smør*, og steg i 5 minutter.

4

Hak løg [½ stk, 2 pers.] fint. Hak pære og hasselnødder groft. Hak kørvel fint.

5

Bland fraiche [½ pakke, 2 pers.], sennep, aioli og halvdelen af kørvel i en stor skål. Vend løg [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], pære, bacon, romanesco og kartofler i skålen.

6

Anret kartoffelsalat i dybe tallerkener. Top med hasselnødder og resterende kørvel.