topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Karrypaneret svinekød

Karrypaneret svinekød

med mango-kålsalat og asiatisk mayonnaise

I aften frister vi med en spændende og yderst velsmagende opskrift. Vi panerer svineschnitzel i karry og panko, og steger den gylden og sprød. Samtidig koger vi luftige ris, og laver en frisk mango-kålsalat med lime. Vi topper herlighederne med cremet asiatisk mayonnaise og spicy chili.

Tags:
Mælkefri
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Sesam
Æg
Sennep
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Langkornede hvide ris

½ stk

Mango

½ stk

Rød chili

½ stk

Lime

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

300 g

Svineschnitzel

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

2 g

Curry-on

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

2 spsk

Hvedemel (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 stk

Æg (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3911 kJ
Kalorier (kcal)935 kcal
Fedt36.3 g
Mættet fedt6.4 g
Kulhydrat103.8 g
Sukker14.2 g
Protein45.5 g
Salt4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 5,5 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 14 min. 

Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Forbered frugt og grønt
2

Imens, halver lime [½ stk, 2P].

Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og hak fint.

Skræl mango [1/2 stk, 2P], skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Lav mango-kålsalat
3

Bland snittet kålsalat, mango, et stort skvæt limesaft, olivenolie [1/4 spsk | 1/2 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en stor skål.

Bland asiatisk mayonnaise og et skvæt vand i en lille skål.

Paner kød
4

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken. 

Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken. 

Bland panko og Curry-On i en tredje dyb tallerken. 

Krydr kød med salt.

Vend kød i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.

Steg kød
5

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kød i 3-4 min, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kødet sidder fast i panden. - Steg ad omgange ved behov. - Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Server
6

Skær kød i 2 cm strimler.

Anret ris i dybe tallerkener, og top med mango-kålsalat og kød.

Dryp med asiatisk mayonnaise. 

Drys med chili.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.