Skip to main content
Jorden Rundt-krydret kylling
Jorden Rundt-krydret kylling

Jorden Rundt-krydret kylling

med ovnbagte grøntsager og srirachamayonnaise

Kylling, kartofler og grøntsager. Det har du sikkert lavet mange gange. Vi tror dog stadig, at vi kan overraske med aftenens fantastiske kombination. Vi krydrer kylling med vores egen krydderiblanding, som vi kalder Mamas Favorit, bruner den og lader den stege færdig i ovnen i selskab af løg, gulerod, kartofler og majs. Vi topper herlighederne med cremet og krydret srirachamayonnaise.

Tags:
Hvedefri
Mælkefri
Proteinrig
Under 650 kcal
Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

280 g

Kyllingebryst

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

500 g

Kartofler

1 stk

Majs

60 g

Blandet salat

1 stk

Løg

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder: Æg, Sennep)

2 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til kød

Næringsindhold

Energi (kJ)2601 kJ
Kalorier (kcal)622 kcal
Fedt20.1 g
Mættet fedt2.3 g
Kulhydrat68.3 g
Sukker17.2 g
Kostfibre8.3 g
Protein43.1 g
Salt3.6 g
Potassium1207.6 mg
Calcium8.8 mg
Iron0.1 mg

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær løg i 2 cm både.

Skær gulerod (uskrællet) og kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Bag grøntsager
2

Fordel rødløg, gulerod og kartofler på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil gyldne.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered råvarer
3

Skyl salat.

Hæld væde fra majs.

Krydr kylling med salt, Jorden Rundt og et nip peber.

Bag kylling
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Brun kylling i 2 min på hver side.

Tag bagepladen ud af ovnen, når grøntsagerne har 10 min tilbage. Fordel majs ovenpå grøntsager og kylling i den anden side af bagepladen.

Bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil kyllingen er gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Tilsæt salat
5

Skær kylling i tynde skiver.

Vend salat med grøntsager på bagepladen.

Server
6

Anret grøntsager og kylling på tallerkener.

Server med srirachamayonnaise.