Kylling, kartofler og grøntsager. Det har du sikkert lavet mange gange. Vi tror dog stadig, at vi kan overraske med aftenens fantastiske kombination. Vi krydrer kylling med vores egen krydderiblanding, som vi kalder Mamas Favorit, bruner den og lader den stege færdig i ovnen i selskab af løg, gulerod, kartofler og majs. Vi topper herlighederne med cremet og krydret srirachamayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Hvide Løjer & Urter
280 g
Kyllingebryst
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
500 g
Kartofler
1 stk
Majs
60 g
Blandet salat
1 stk
Løg
4 g
Jorden Rundt
(Indeholder: Æg, Sennep)
2 stk
Gulerod
½ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til kød
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær løg i 2 cm både.
Skær gulerod (uskrællet) og kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel rødløg, gulerod og kartofler på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil gyldne.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Skyl salat.
Hæld væde fra majs.
Krydr kylling med salt, Jorden Rundt og et nip peber.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Brun kylling i 2 min på hver side.
Tag bagepladen ud af ovnen, når grøntsagerne har 10 min tilbage. Fordel majs ovenpå grøntsager og kylling i den anden side af bagepladen.
Bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil kyllingen er gennemtilberedt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Skær kylling i tynde skiver.
Vend salat med grøntsager på bagepladen.
Anret grøntsager og kylling på tallerkener.
Server med srirachamayonnaise.