I aften laver vi en fantastisk pastaret, med et væld af skønne ingredienser. Vi laver en cremet sauce med soltørrede tomater, fløde, sojasauce, og samtidig steger vi kylling paneret i vores egen krydderiblanding som vi kalder Hello Sunrise. Vi vender spaghetti og frisk rucola i saucen, og så topper vi med kylling, revet ost og frisk tomat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Citron
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
50 g
Soltørrede tomater
1 stk
Tomat
4 g
Kyllingebouillon
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Sennep, Soja)
280 g
Kyllingebryst
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
40 g
Rucola
1 dl
Gemt pastavand
¼ tsk
Salt til kød
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til mel
1
Æg til panering
1 spsk
Olie til sauce
1 spsk
Olie til stegning
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, skyl rucola.
Skær citron i både.
Hak soltørrede tomater fint.
Skær tomat i 1 cm tern.
Læg kylling mellem to stykker bagepapir, bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle, og krydr med salt.
Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Bland panko og Hello Sunrise i en tredje dyb tallerken.
Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, opvarm olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.
Steg soltørrede tomater i 30 sek, eller indtil velduftende. Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, sojasauce og pastavand, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt pasta, og krydr med et nip salt og peber.
Tag panden af varmen, og tilsæt spinat.
Skær kylling i tynde skiver.
Anret pasta på tallerkener.
Top med tomat og kylling.
Drys med finrevet ost.
Server med resterende citronbåde.