Italiensk 'kylling Milanese'-spaghetti
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiensk 'kylling Milanese'-spaghetti

Italiensk 'kylling Milanese'-spaghetti

med frisk rucola og tomat

I aften laver vi en fantastisk pastaret, med et væld af skønne ingredienser. Vi laver en cremet sauce med soltørrede tomater, fløde, sojasauce, og samtidig steger vi kylling paneret i vores egen krydderiblanding som vi kalder Hello Sunrise. Vi vender spaghetti og frisk rucola i saucen, og så topper vi med kylling, revet ost og frisk tomat.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Mælk
Selleri
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

50 g

Soltørrede tomater

1 stk

Tomat

4 g

Kyllingebouillon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Sennep, Soja)

280 g

Kyllingebryst

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

40 g

Rucola

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

¼ tsk

Salt til kød

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til mel

1

Æg til panering

1 spsk

Olie til sauce

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4430 kJ
Kalorier (kcal)1059 kcal
Fedt47.8 g
Mættet fedt22.4 g
Kulhydrat98.1 g
Sukker12.9 g
Protein61.2 g
Salt5.2 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
2

Imens, skyl rucola.

Skær citron i både.

Hak soltørrede tomater fint.

Skær tomat i 1 cm tern.

Paner kylling
3

Læg kylling mellem to stykker bagepapir, bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle, og krydr med salt.

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland panko og Hello Sunrise i en tredje dyb tallerken.

Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg kylling
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
5

Imens, opvarm olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Steg soltørrede tomater i 30 sek, eller indtil velduftende. Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, sojasauce og pastavand, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt pasta, og krydr med et nip salt og peber.

Tag panden af varmen, og tilsæt spinat.

Skær kylling i tynde skiver.

Server
6

Anret pasta på tallerkener.

Top med tomat og kylling.

Drys med finrevet ost.

Server med resterende citronbåde.