
I aften laver vi en fantastisk italienskinspireret pastaret. Vi laver en cremet sauce med soltørrede tomater, grønne bønner og fløde, og samtidig steger vi vores 'kylling Milanese' - kylling paneret i panko og vores egen paprikakrydderiblanding, Hello Sunrise. Vi vender linguine og blandede salatblade i saucen, og så topper vi med kylling og revet ost.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Citrusfrugt
20 ml
Sojasauce med lavt saltindhold
(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede)
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
50 g
Soltørrede tomater
4 g
Bouillon
280 g
Kyllingebryst
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Selleri, Sennep)
20 g
Parmigiano Reggiano
(Indeholder: Mælk)
60 g
Blandet salat
75 g
Grønne bønner
180 g
Linguine
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
1 dl
Gemt pastavand
¼ tsk
Salt til kød
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til mel
1 stk
Æg til panering
1 spsk
Olie til stegning
1 spsk
Olie til sauce

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Imens, skyl salat.
Skær citrusfrugt i både.
Hak soltørrede tomater fint.
Skær ender af grønne bønner, og halver.

Læg kylling mellem to stykker bagepapir, bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle, og krydr med salt.
Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Bland panko og Hello Sunrise i en tredje dyb tallerken.
Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Imens, opvarm olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.
Steg soltørrede tomater og grønne bønner i 30 sek, eller indtil velduftende. Tilsæt madlavningsfløde, bouillon, sojasauce og pastavand, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt pasta, og krydr med et nip salt og peber.
Tag panden af varmen, og tilsæt salat.
Skær kylling i tynde skiver.

Anret pasta på tallerkener.
Top med kylling.
Drys med finrevet ost.
Server med resterende citrusfrugtbåde.