Skip to main content
Italiensk 'kylling Milanese'-linguine
Italiensk 'kylling Milanese'-linguine

Italiensk 'kylling Milanese'-linguine

med grønne bønner og soltørret tomat

I aften laver vi en fantastisk italienskinspireret pastaret. Vi laver en cremet sauce med soltørrede tomater, grønne bønner og fløde, og samtidig steger vi vores 'kylling Milanese' - kylling paneret i panko og vores egen paprikakrydderiblanding, Hello Sunrise. Vi vender linguine og blandede salatblade i saucen, og så topper vi med kylling og revet ost.

Tags:
Hurtig
Comfort Food
Allergener:
Gluten
Soja
Hvede
Mælk
Selleri
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citrusfrugt

20 ml

Sojasauce med lavt saltindhold

(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede)

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

50 g

Soltørrede tomater

4 g

Bouillon

280 g

Kyllingebryst

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder: Selleri, Sennep)

20 g

Parmigiano Reggiano

(Indeholder: Mælk)

60 g

Blandet salat

75 g

Grønne bønner

180 g

Linguine

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

¼ tsk

Salt til kød

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til mel

1 stk

Æg til panering

1 spsk

Olie til stegning

1 spsk

Olie til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)4402 kJ
Kalorier (kcal)1052 kcal
Fedt46.8 g
Mættet fedt22.4 g
Kulhydrat95.6 g
Sukker12.5 g
Kostfibre8.7 g
Protein59.9 g
Kolesterol8.4 mg
Salt4.8 g
Potassium190.6 mg
Calcium147.8 mg
Iron0.5 mg

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
2

Imens, skyl salat.

Skær citrusfrugt i både.

Hak soltørrede tomater fint.

Skær ender af grønne bønner, og halver.

Paner kylling
3

Læg kylling mellem to stykker bagepapir, bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle, og krydr med salt.

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland panko og Hello Sunrise i en tredje dyb tallerken.

Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg kylling
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
5

Imens, opvarm olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Steg soltørrede tomater og grønne bønner i 30 sek, eller indtil velduftende. Tilsæt madlavningsfløde, bouillon, sojasauce og pastavand, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt pasta, og krydr med et nip salt og peber.

Tag panden af varmen, og tilsæt salat.

Skær kylling i tynde skiver.

Server
6

Anret pasta på tallerkener.

Top med kylling.

Drys med finrevet ost.

Server med resterende citrusfrugtbåde.