Italiensk prosciuttobaguette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiensk prosciuttobaguette

Italiensk prosciuttobaguette

med goudasalat og ostetoppede kartoffelbåde

Forkæl dig selv med en herlig sandwich til aftensmad med vores Italiensk prosciuttobaguette. Denne sandwich fyldes med skiver af prosciutto, aiolidressing og en hakket salat med gouda og tomattern, som giver en lækker og anderledes sandwichoplevelse, du sent vil glemme!

Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Tomat

½ stk

Salat

½ stk

Rødløg

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

4 g

Souvlaki-krydderi

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

50 g

Prosciutto

50 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

10 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Olie til salat

½ spsk

Vand til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3717 kJ
Kalorier (kcal)888 kcal
Fedt36 g
Mættet fedt9.7 g
Kulhydrat114.8 g
Sukker12.5 g
Protein29.7 g
Salt7.4 g

Fremgangsmåde

Lav kartoffelbåde
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav goudasalat
2

Imens, hak tomat groft.

Skær roden af salat, skil bladene ad, og hak fint.

Hak rødløg fint.

Bland tomat, salat, rødløg, gouda, olivenolie og et nip salt og peber i en stor skål

Varm baguette
3

Placer brød direkte på risten i ovnen, og bag i 5-6 min.

Lav dressing
4

Imens, bland aioli, Souvlaki-krydderi, vand, salt og et nip peber i en lille skål

Fyld baguette
5

Top kartofler med finrevet ost, når kartofler har 5 min tilbage.

Skær en åbning i brød, men ikke hele vejen igennem.

Smør med dressing, og top med prosciutto og goudasalat.

Server
6

Anret baguette og kartoffelbåde på tallerkener.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image