Træd ind i krydderiernes verden med vores Indiske tikka masala-laks. Her steger vi en skøn laksefilet vendt i vores egen tikka masala-krydderipasta, og vi har kælet for tilbehøret: Luftig bulgur vendt med koriander og ristede cashewnødder, en frisk og syrlig agurke-tomatsalat med citrusfrugtsyltede løg, og en aromatisk hvidløgsyoghurt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Laksefilet
(Indeholder: Fisk)
85 g
Bulgur
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Gluten, Kamut, Khorasanhvede, Havre, Rug, Byg)
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
15 g
Tikka masala
1 stk
Citrusfrugt
250 g
Cherrytomater
½ stk
Agurk
1 stk
Mynte & koriander
½ stk
Løg
20 g
Cashewnødder
(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
½ stk
Hvidløgsfed
2.5 dl
Vand til bulgur
¼ tsk
Salt til bulgur
½ tsk
Sukker til syltning
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur, bouillon og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Imens, halver citrusfrugt.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Bland løg, et skvæt citrusfrugtsaft, sukker og et stort nip salt i en stor skål.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland yoghurt, hvidløg og et nip salt i en lille skål.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist cashewnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne.
Overfør til en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Dup laks tør med køkkenrulle, og krydr med tikka masala og et nip salt.
Steg med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.
Imens, hak agurk groft.
Halver cherrytomater.
Vend agurk og cherrytomater i skålen med løg.
Hak koriander og mynte fint hver for sig.
Hak cashewnødder groft.
Vend mynte i agurke-tomatsalat lige inden servering.
Vend koriander og cashewnødder i gryden med bulgur.
Anret bulgur, salat og laks på tallerkener.
Top laks med hvidløgsyoghurt.