Skip to main content
Indisk tikka masala-laks

Indisk tikka masala-laks

med hvidløgsyoghurt og agurke-tomatsalat

Træd ind i krydderiernes verden med vores Indiske tikka masala-laks. Her steger vi en skøn laksefilet vendt i vores egen tikka masala-krydderipasta, og vi har kælet for tilbehøret: Luftig bulgur vendt med koriander og ristede cashewnødder, en frisk og syrlig agurke-tomatsalat med citrusfrugtsyltede løg, og en aromatisk hvidløgsyoghurt.

Tags:
Hurtig
Under 650 kcal
Mere grønt
Proteinrig
Allergener:
Fisk
Hvede
Gluten
Mælk
Nøtter
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Laksefilet

(Indeholder: Fisk)

85 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Gluten, Kamut, Khorasanhvede, Havre, Rug, Byg)

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

15 g

Tikka masala

1 stk

Citrusfrugt

250 g

Cherrytomater

½ stk

Agurk

1 stk

Mynte & koriander

½ stk

Løg

20 g

Cashewnødder

(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

4 g

Bouillon

(Indeholder: Selleri)

½ stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

½ tsk

Sukker til syltning

Næringsindhold

Energi (kJ)2595 kJ
Kalorier (kcal)620 kcal
Fedt31.9 g
Mættet fedt7.5 g
Kulhydrat52.7 g
Sukker10.3 g
Protein36.5 g
Salt2.7 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur, bouillon og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Sylt løg
2

Imens, halver citrusfrugt.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Bland løg, et skvæt citrusfrugtsaft, sukker og et stort nip salt i en stor skål.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland yoghurt, hvidløg og et nip salt i en lille skål.

Rist cashewnødder
3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist cashewnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Overfør til en lille skål.

Steg laks
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme. 

Dup laks tør med køkkenrulle, og krydr med tikka masala og et nip salt. 

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. 

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Lav agurke-tomatsalat
5

Imens, hak agurk groft.

Halver cherrytomater.

Vend agurk og cherrytomater i skålen med løg.

Hak koriander og mynte fint hver for sig.

Hak cashewnødder groft.

Vend mynte i agurke-tomatsalat lige inden servering.

Vend koriander og cashewnødder i gryden med bulgur.

Server
6

Anret bulgur, salat og laks på tallerkener.

Top laks med hvidløgsyoghurt.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image