HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconIndisk Linse Og Kokoskarry
topBanner
Indisk linse- og kokoskarry

Indisk linse- og kokoskarry

med hakkede cashewnødder og frisk koriander

Varier din aftensmad med en hurtig, lækker vegetarisk karry på linser og velsmagende kokossauce. Karryen koges sammen på friske grøntsager, ingefær og hvidløg. Retten toppes med sprøde cashewnødder og frisk koriander, og pludselig har man en lille smagsfest at glæde sig til. Du har den også på middagsbordet på sølle 20 min.

Tags:Vegetarisk
Allergener:GlutenSojaSennepNødderSelleriMælkÆg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Basmatiris

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

1 stk

Ingefær

25 ml

Sojasauce

(IndeholderGluten, Soja)

1 stk

Gulerod

2 stk

Tomat

1 pakke

Grønne linser

20 g

Gul karrypasta

(IndeholderSennep)

200 ml

Kokosmælk

1 pose

Koriander

40 g

Cashewnødder

(IndeholderNødder)

4 g

Grøntsagsbouillon

(IndeholderSelleri)

75 g

Yoghurt

(IndeholderMælk)

5 g

Ginger Ninja

(IndeholderSennep, Æg)

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)882 kcal
Energi (kJ)3689 kJ
Fedt34.31 g
Mættet fedt20.7 g
Kulhydrat102.26 g
Sukker15.2 g
Protein32.71 g
Salt6 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Hak hvidløg og løg fint. Riv ingefær fint. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak tomat groft. Skyl linser under koldt vand* i en si.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg, gulerod og tomat i 3-4 min.

4

Tilsæt ingefær, hvidløg, Ginger Ninja og karrypasta, og steg i 1 min. Tilsæt linser, kokosmælk og sojasauce, og lad simre i 4-5 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.

5

Hak koriander groft. Hak cashewnødder groft.

6

Anret ris og kokoskarry i dybe tallerkener. Top med yoghurt og cashewnødder. Drys med koriander. TIP: Tilsæt chiliflager, hvis du foretrækker retten stærkere.