
Indisk linse- og kokoskarry
med hakkede cashewnødder og frisk koriander
Varier din aftensmad med en hurtig, lækker vegetarisk karry på linser og velsmagende kokossauce. Karryen koges sammen på friske grøntsager, ingefær og hvidløg. Retten toppes med sprøde cashewnødder og frisk koriander, og pludselig har man en lille smagsfest at glæde sig til. Du har den også på middagsbordet på sølle 20 min.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
150 g
Basmatiris
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Løg
1 stk
Ingefær
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Gulerod
2 stk
Tomat
1 pakke
Grønne linser
20 g
Gul karrypasta
(Indeholder Sennep)
200 ml
Kokosmælk
1 pose
Koriander
40 g
Cashewnødder
4 g
Grøntsagsbouillon
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
1 g
Chiliflager
Ikke inkluderet i din måltidskasse
3 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
Fremgangsmåde

Bring vand* [3 dl | 6 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Hak hvidløg og løg fint. Riv ingefær fint. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak tomat groft. Skyl linser under koldt vand* i en si.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg, gulerod og tomat i 3-4 min.

Tilsæt ingefær, hvidløg, Ginger Ninja og karrypasta, og steg i 1 min. Tilsæt linser, kokosmælk og sojasauce, og lad simre i 4-5 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.

Hak koriander groft. Hak cashewnødder groft.

Anret ris og kokoskarry i dybe tallerkener. Top med yoghurt og cashewnødder. Drys med koriander. TIP: Tilsæt chiliflager, hvis du foretrækker retten stærkere.