Indisk linse- og kokoskarry
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk linse- og kokoskarry

Indisk linse- og kokoskarry

med hakkede cashewnødder og frisk koriander

Varier din aftensmad med en hurtig, lækker vegetarisk karry på linser og velsmagende kokossauce. Karryen koges sammen på friske grøntsager, ingefær og hvidløg. Retten toppes med sprøde cashewnødder og frisk koriander, og pludselig har man en lille smagsfest at glæde sig til. Du har den også på middagsbordet på sølle 20 min.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sennep
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Basmatiris

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

1 stk

Ingefær

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Gulerod

2 stk

Tomat

1 pakke

Grønne linser

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

200 ml

Kokosmælk

1 pose

Koriander

40 g

Cashewnødder

4 g

Grøntsagsbouillon

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)882 kcal
Energi (kJ)3689 kJ
Fedt34.31 g
Mættet fedt20.7 g
Kulhydrat102.26 g
Sukker15.2 g
Protein32.71 g
Salt6 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
2

Hak hvidløg og løg fint. Riv ingefær fint. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak tomat groft. Skyl linser under koldt vand* i en si.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg, gulerod og tomat i 3-4 min.

Lav kokoskarry
4

Tilsæt ingefær, hvidløg, Ginger Ninja og karrypasta, og steg i 1 min. Tilsæt linser, kokosmælk og sojasauce, og lad simre i 4-5 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.

Hak koriander
5

Hak koriander groft. Hak cashewnødder groft.

Server
6

Anret ris og kokoskarry i dybe tallerkener. Top med yoghurt og cashewnødder. Drys med koriander. TIP: Tilsæt chiliflager, hvis du foretrækker retten stærkere.