HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHvidløgsmarineret Svinemørbrad
topBanner
Hvidløgsmarineret svinemørbrad

Hvidløgsmarineret svinemørbrad

med kogte kartofler og ovnbagt broccoli

Kød, kartofler og grøntsager. Så enkelt kan det være, og så enkelt er det, når vi skal lave mad i aften. Vi steger svineschnitzler, indtil de er gyldne. Samtidig koger vi kartofler, som vi derefter blander med basilikum og smør, og så bager vi broccoli og gulerødder. Vi topper med cremet aioli, og så er maden er klar til at blive serveret!

Tags:HurtigBørnevenligUnder 650 kcal
Allergener:ægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Hvide Løjer & Urter

250 g

Broccoli

400 g

Små kartofler

1 pose

Basilikum

250 g

Svinemørbrad

40 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2554.8757 kJ
Kalorier (kcal)610.63 kcal
Fedt31.946 g
Mættet fedt11.3 g
Kulhydrat40.755 g
Sukker7.2 g
Protein35.8355 g
Salt2 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Krydr svinemørbrad med Hvide Løjer & Urter og et nip salt*, og brun i 1-2 min på alle sider. Overfør til en bageplade med bagepapir, og steg i ovnen i 12-13 min. Tag svinemørbrad ud af ovnen, og dæk til med sølvpapir indtil servering.

2

Tag smør* ud af køleskabet. Kom kartofler i en gryde med koldt, saltet vand*, og bring i kog. Kog i 15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og stil til side med låg på.

3

Skær broccoli i 2 cm buketter. Skær gulerod (uskrællet) i tynde skiver på skrå.

4

Fordel broccoli og gulerod i hver sin side på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil møre.

5

Hak basilikum fint. Bland smør* [2 spsk | 4 spsk] og basilikum med et nip salt* og peber* i en lille skål. Skær svinemørbrad i skiver.

6

Anret svinemørbrad, kartofler og grøntsager på tallerkener. Server med basilikumsmør og aioli.