Hvidløgsmarineret svinemørbrad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hvidløgsmarineret svinemørbrad

Hvidløgsmarineret svinemørbrad

med kogte kartofler og ovnbagt broccoli

Kød, kartofler og grøntsager. Så enkelt kan det være, og så enkelt er det, når vi skal lave mad i aften. Vi steger svineschnitzler, indtil de er gyldne. Samtidig koger vi kartofler, som vi derefter blander med basilikum og smør, og så bager vi broccoli og gulerødder. Vi topper med cremet aioli, og så er maden er klar til at blive serveret!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

250 g

Broccoli

400 g

Små kartofler

1 pose

Basilikum

250 g

Svinemørbrad

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)611 kcal
Energi (kJ)2555 kJ
Fedt31.95 g
Mættet fedt11.3 g
Kulhydrat40.76 g
Sukker6.9 g
Protein35.84 g
Salt2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Tilbered svinemørbrad
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Krydr svinemørbrad med Hvide Løjer & Urter og et nip salt*, og brun i 1-2 min på alle sider. Overfør til en bageplade med bagepapir, og steg i ovnen i 12-13 min. Tag bagepladen ud af ovnen, og dæk svinemørbrad til med sølvpapir indtil servering. 

Kog kartofler
2

Tag smør* ud af køleskabet. Kom kartofler i en gryde med koldt, saltet vand*, og bring i kog. Kog i 15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og stil til side med låg på.

Forbered grøntsager
3

Skær broccoli i 2 cm buketter. Skær gulerod (uskrællet) i tynde skiver på skrå. 

Bag grøntsager
4

Fordel broccoli og gulerod i hver sin side af en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil møre. 

Bland basilikumsmør
5

Hak basilikum fint. Bland smør* [2 spsk | 4 spsk] og basilikum med et nip salt* og peber* i en lille skål. Skær svinemørbrad i skiver. 

Server
6

Anret svinemørbrad, kartofler og grøntsager på tallerkener. Server med basilikumsmør og aioli.