
Lyst til stegte rejer? Vores Hvidløgsrejer med citronpeber er fuld af levende og aromatiske smage, der løfter retten til nye højder. Nyd med fyldig salat og perlecouscous i hver en bid.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
170 g
Perlecouscous
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Tomat
1 stk
Agurk
150 g
Kongerejer
(Indeholder: Krebsdyr)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Dild
20 g
Mandler
(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
40 g
Rucola
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
1 stk
Gulerod
2 g
Citronpeber
4 dl
Vand til perlecouscous
½ tsk
Salt til perlecouscous
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til dressing
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til rejer
2 spsk
Smør til stegning
½ dl
Vand til sauce

Bring vand og salt i kog i en gryde
Tilsæt perlecouscous og bouillon, og kog under låg på middellav varme i 12-15 min, eller indtil bløde.
Hæld overskydende vand fra.

Imens, skyl rucola.
Hak agurk groft.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Bland rucola, agurk, gulerod, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Hak dild fint.
Bland dild, fraiche, salt og et nip peber i en lille skål.

Pres eller hak hvidløg fint.
Skær tomat i 2 cm både.
Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer og tomat med salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
Tilsæt citronpeber, hvidløg, smør og vand, og steg videre i 30 sek, eller indtil smørret er smeltet.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Anret perlecouscous og salat i skåle.
Top med rejer, pandesauce og mandler.
Server med dildfraiche.