Hvidløg- og citronpeberstegte rejer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hvidløg- og citronpeberstegte rejer

Hvidløg- og citronpeberstegte rejer

med rucolasalat og dildfraiche

Lyst til stegte rejer? Vores Hvidløgsrejer med citronpeber er fuld af levende og aromatiske smage, der løfter retten til nye højder. Nyd med fyldig salat og perlecouscous i hver en bid.

Tags:
Hurtig
Spis mig først
Allergener:
Gluten
Hvede
Milk
Crustaceans
Tree nuts
Celery

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

170 g

Perlecouscous

75 ml

Fraiche

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

150 g

Kongerejer

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Dild

20 g

Mandler

40 g

Rucola

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Gulerod

2 g

Citronpeber

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand til perlecouscous

½ tsk

Salt til perlecouscous

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til dressing

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til rejer

2 spsk

Smør til stegning

½ dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3003 kJ
Kalorier (kcal)718 kcal
Fedt35.5 g
Mættet fedt13.4 g
Kulhydrat72.2 g
Sukker9.8 g
Kostfibre6.7 g
Protein24.9 g
Kolesterol78 mg
Salt6.1 g
Trans Fat0.1 g
Potassium165.8 mg
Calcium38.6 mg
Iron0.6 mg

Fremgangsmåde

Kog couscous
1

Bring vand og salt i kog i en gryde

Tilsæt perlecouscous og grøntsagsbouillon, og kog under låg på middellav varme i 12-15 min, eller indtil bløde.

Hæld overskydende vand fra.

Forbered grøntsager
2

Imens, skyl rucola.

Hak agurk groft.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Lav salat
3

Bland rucola, agurk, gulerod, olivenolie, salat og et nip peber i en mellemstor skål.

Lav dildfraiche
4

Hak dild fint.

Bland dild, fraiche, salt og et nip peber i en lille skål.

Steg rejer
5

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær tomat i 2 cm både.

Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer og tomat med salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

Tilsæt citronpeber, hvidløg, smør og vand, og steg videre i 30 sek, eller indtil smørret er smeltet.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Server
6

Anret perlecouscous og salat i skåle.

Top med rejer, pandesauce og mandler.

Server med dildfraiche.