Når du gerne vil have aftensmad i en fart men ikke vil gå på kompromis med smag og tekstur, så er denne skønne ret lige noget for dig! Her laver vi en krydret og duftende couscoussalat på en bund af syltede skalotteløg. Der kommer også persille, agurk og tomat i, og de store smage går i perfekt spænd med den urtemarinerede svinekotelet og den kølende fraiche til dip.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Svinekotelet, urtemarineret
4 g
Harissa-krydderi
100 g
Couscous
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
2 stk
Tomat
1 stk
Agurk
1 stk
Bredbladet persille
1 stk
Løg
10 g
Pinjekerner
(Kan indeholde spor af: Hvede, Sesam, Rug, Jordnødder, Spelt, Gluten, Nøtter, Byg, Havre)
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Citrusfrugt
4 g
Bouillon
2.5 dl
Vand til couscous
½ spsk
Olie til couscous
¼ tsk
Sukker til syltning
Opvarm en mellemstor gryde på middelhøj varme.
Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne. Overfør til en lille skål.
Bring vand, kyllingebouillon og harissa-krydderi i kog i samme gryde.
Tilsæt couscous og olivenolie, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.
Imens, skær skalotteløg i tynde, halve skiver.
Halver citrusfrugt.
Bland et skvæt citrusfrugtsaft, sukker og et nip salt i en stor skål.
Vend skalotteløg i skålen, og stil til side.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Imens, hak tomat og agurk groft.
Riv persille i grove stykker.
Vend tomat, agurk, persille, pinjekerner og couscous i skålen med skalotteløg lige inden servering.
Anret couscoussalat og svinekød på tallerkener.
Server med fraiche.