Skip to main content
Hurtig urtemarineret svinekotelet
Hurtig urtemarineret svinekotelet

Hurtig urtemarineret svinekotelet

med aromatisk pinjekerne-couscoussalat

Når du gerne vil have aftensmad i en fart men ikke vil gå på kompromis med smag og tekstur, så er denne skønne ret lige noget for dig! Her laver vi en krydret og duftende couscoussalat på en bund af syltede skalotteløg. Der kommer også persille, agurk og tomat i, og de store smage går i perfekt spænd med den urtemarinerede svinekotelet og den kølende fraiche til dip.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Proteinrig
Under 650 kcal
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinekotelet, urtemarineret

4 g

Harissa-krydderi

100 g

Couscous

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

2 stk

Tomat

1 stk

Agurk

1 stk

Bredbladet persille

1 stk

Løg

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde spor af: Hvede, Sesam, Rug, Jordnødder, Spelt, Gluten, Nøtter, Byg, Havre)

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Citrusfrugt

4 g

Bouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til couscous

½ spsk

Olie til couscous

¼ tsk

Sukker til syltning

Næringsindhold

Energi (kJ)2176 kJ
Kalorier (kcal)520 kcal
Fedt20.1 g
Mættet fedt6.6 g
Kulhydrat51.3 g
Sukker8.4 g
Protein33.3 g
Salt3.4 g

Fremgangsmåde

Lav couscous
1

Opvarm en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne. Overfør til en lille skål.

Bring vand, kyllingebouillon og harissa-krydderi i kog i samme gryde.

Tilsæt couscous og olivenolie, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Steg svinekød
2

Imens, skær skalotteløg i tynde, halve skiver.

Halver citrusfrugt.

Bland et skvæt citrusfrugtsaft, sukker og et nip salt i en stor skål. 

Vend skalotteløg i skålen, og stil til side.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Lav couscoussalat
3

Imens, hak tomat og agurk groft.

Riv persille i grove stykker.

Vend tomat, agurk, persille, pinjekerner og couscous i skålen med skalotteløg lige inden servering.

Server
4

Anret couscoussalat og svinekød på tallerkener.

Server med fraiche.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image