Skip to main content
Hurtig Tex Mex-inspireret oksekødspasta
Hurtig Tex Mex-inspireret oksekødspasta

Hurtig Tex Mex-inspireret oksekødspasta

med cremet tomatsauce og frisk forårsløg

Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på Tex Mex-inspireret oksekødspasta med peberfrugt, forårsløg, tomater og mornaysauce. Aftenens pasta er rørformet Rigatoni, som er kendt for at være en rigtig saucetyv. Vi blander pasta med oksekød, sauce og grøntsager i stegepanden, og så er maden færdig.

Tags:
10 min prep
Lynhurtig
Hurtig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Mornaysauce

(Indeholder: Mælk)

195 g

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

225 g

Hakket oksekød

180 g

Pasta

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

5 g

Tex-Mex

½ g

Chiliflager

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ dl

Gemt pastavand

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)2870 kJ
Kalorier (kcal)686 kcal
Fedt21.4 g
Mættet fedt8.6 g
Kulhydrat81.5 g
Sukker14.1 g
Kostfibre7.7 g
Protein38.6 g
Salt4.6 g
Potassium339.8 mg
Calcium16.8 mg
Iron2.8 mg

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil 'al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg hakket oksekød
2

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Snit forårsløg fint.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød og peberfrugt med Tex-Mex og Ay Cajun-ba i 4-5 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt pasta
3

Tilsæt hakkede tomater, mornaysauce, salt og et stort nip chiliflager, og rør rundt.

Sænk til middel varme, og lad simre indtil pastaen er færdig.

Tilsæt pasta og pastavand, og vend sammen.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
4

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med forårsløg og et nip chiliflager.