Vi håber at I er sultne, i aften skal vi nemlig lave skøn hyggemad med masser af spændende råvarer. Vi steger løg, gulerødder og plantefars med sojasauce. Vi serverer vores plantefarswok med nudler med asiatisk woksauce, og så topper vi med koriander, chili og peanuts.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Fuldkornsnudler
(Indeholder Hvede, Gluten)
160 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
1 stk
Pak choi
50 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
1 stk
Løg
1 stk
Gulerod
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
½ stk
Ingefær
1 stk
Hvidløgsfed
½ g
Chiliflager
1 pose
Koriander
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Sukker (trin 4)
Skær løg i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. Hak pak choi groft. Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint.
Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middel varme. Steg løg og gulerod med et nip salt* i 3-4 min.
Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Tilsæt pak choi, ingefær og hvidløg til stegepanden, og krydr med et stort nip salt*. Steg i 1-2 min, og overfør til en skål.
Tilsæt nudler til gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil 'al dente'. Gem en smule nudelvand [1 dl | 1,5 dl], og hæld resten fra. Tilsæt asiatisk woksauce, sukker [1/4 tsk | ½ tsk] og nudelvand, og vend sammen.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg plantefars i 3-4 min, eller indtil let brunet. Tilsæt sojasauce, og steg videre i 1 min.
Anret nudler og plantefars i dybe tallerkener. Top med koriander og chiliflager [1/2 pakke, 2P]. Drys med peanuts. TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.