HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHurtig Plantefarswok
topBanner
Hurtig plantefarswok

Hurtig plantefarswok

med fuldkornsnudler og stegte grøntsager

Vi håber at I er sultne, i aften skal vi nemlig lave skøn hyggemad med masser af spændende råvarer. Vi steger løg, gulerødder og plantefars med sojasauce. Vi serverer vores plantefarswok med nudler med asiatisk woksauce, og så topper vi med koriander, chili og peanuts.

Tags:Under 650 kcalHurtigVegetarisk
Allergener:GlutenSojaSesamSulfitterJordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Fuldkornsnudler

(IndeholderGluten)

160 g

Plantefars

(IndeholderGluten, Soja)

200 g

Pak choi

50 ml

Sojasauce

(IndeholderGluten, Soja)

75 g

Asiatisk woksauce

(IndeholderGluten, Soja, Sesam, Sulfitter)

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

20 g

Saltede peanuts

(IndeholderJordnødderKan indeholdeSesam, Nødder)

½ stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

½ g

Chiliflager

1 pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Sukker (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)649 kcal
Energi (kJ)2714 kJ
Fedt20.01 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat79.99 g
Sukker19.7 g
Protein31.26 g
Salt7 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skær løg i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. Hak pak choi groft. Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint.

2

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middel varme. Steg løg og gulerod med et nip salt* i 3-4 min.

3

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Tilsæt pak choi, ingefær og hvidløg til stegepanden, og krydr med et stort nip salt*. Steg i 1-2 min, og overfør til en skål.

4

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil 'al dente'. Gem en smule nudelvand [1 dl | 1,5 dl], og hæld resten fra. Tilsæt asiatisk woksauce, sukker [1/4 tsk | ½ tsk] og nudelvand, og vend sammen.

5

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg plantefars i 3-4 min, eller indtil let brunet. Tilsæt sojasauce, og steg videre i 1 min.

6

Anret nudler og plantefars i dybe tallerkener. Top med koriander og chiliflager [1/2 pakke, 2P]. Drys med peanuts. TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.