Skip to main content
Hurtig plantefarswok

Hurtig plantefarswok

med fuldkornsnudler og stegte grøntsager

3.9
(307)

Vi håber at I er sultne, i aften skal vi nemlig lave skøn hyggemad med masser af spændende råvarer. Vi steger løg, gulerødder og plantefars med sojasauce. Vi serverer vores plantefarswok med nudler med asiatisk woksauce, og så topper vi med koriander, chili og peanuts.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Vegetarisk
Plantebaseret
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Gluten
Byg
Soja
Sesam
Jordnødder

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder: Hvede, Gluten)

160 g

Plantefars

(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)

50 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Gluten, Soja)

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder: Hvede, Gluten, Soja, Sesam)

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)

1 tsk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

½ g

Chiliflager

1 stk

Koriander

1 stk

Pak choi

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Sukker (trin 4)

Næringsindhold

Energi (kJ)2718 kJ
Kalorier (kcal)650 kcal
Fedt19 g
Mættet fedt2.5 g
Kulhydrat83.5 g
Sukker19.5 g
Kostfibre12.9 g
Protein31.2 g
Salt7.6 g
Potassium287.6 mg
Calcium62.8 mg
Iron0.7 mg

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Skær løg i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. Hak pak choi groft. Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint.

 

 

Steg løg og gulerod
2

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middel varme. Steg løg og gulerod med et nip salt i 3-4 min.

 

 

3

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Tilsæt pak choi, ingefær og hvidløg til stegepanden, og steg i 1-2 min. Krydr med et nip salt og peber, og overfør til en skål.

 

 

Kog nudler
4

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil 'al dente'. Gem en smule nudelvand [1 dl | 1,5 dl], og hæld resten fra. Tilsæt asiatisk woksauce, sukker [1/4 tsk | ½ tsk] og nudelvand, og vend sammen.

 

 

Steg plantefars
5

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg plantefars i 3-4 min, eller indtil let brunet. Tilsæt sojasauce og grøntsager, og steg videre i 1 min.

 

 

Server
6

Anret nudler og plantefars i dybe tallerkener. Top med koriander og chiliflager [1/2 pakke, 2P]. Drys med peanuts. TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.