Skip to main content
Hurtig plantefars-'arrabiata'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig plantefars-'arrabiata'

Hurtig plantefars-'arrabiata'

med stegte cherrytomater og frisk basilikum

Skøn spicy hyggemad, som vil blive elsket af hele familien! I aften laver vi nemlig pasta arrabiata-style. Arrabiata betyder "vred" på italiensk, og understreger, at meningen med retten er, at den skal være stærk. Vi tilbereder en fyldig sauce med plantefars, grøntsager og chili. Samtidig koger vi spaghetti, som vi blander med saucen. Vi topper med ost og basilikum, og så er maden klar!

Tags:
Vegetarisk
Stærk
Hurtig
Lynhurtig
Comfort Food
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Gerste
Schwefeldioxide und Sulfite
Milk
Egg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

12.5 ml

Sojasauce

125 g

Cherrytomater

180 g

Plantefars

1 stk

Hvidløgsfed

180 g

Pasta

12 ml

Balsamico

1 stk

Basilikum

20 g

Finrevet ost

70 g

Tomatpuré

1 g

Chiliflager

1 stk

Peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 dl

Gemt pastavand

½ spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til vegetarprotein

1 spsk

Smør til sauce

1 tsk

Sukker til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2941 kJ
Kalorier (kcal)703 kcal
Fedt20.7 g
Mættet fedt7.4 g
Kulhydrat87 g
Sukker18.1 g
Kostfibre12.1 g
Protein35.5 g
Salt3.9 g
Calcium9 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil 'al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

Imens, skær peberfrugt i 2 cm tern.

Pres eller hak hvidløg fint.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - 'Al dente' betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg plantefars
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars, cherrytomater og peberfrugt med salt i 4-5 min, eller indtil farsen er brunet og grøntsagerne er bløde.

Tilsæt hvidløg, Hvide Løjer & Urter og chiliflager, og steg videre i 1-2 min, eller indtil velduftende.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav sauce
3

Tilsæt balsamico, sojasauce, tomatpuré, pastavand, smør og sukker, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt færdig pasta, og vend sammen.

Krydr med et nip salt og peber.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tyk.

Server
4

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med basilikum og finrevet ost.