HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHurtig Kyllingewok
topBanner
Hurtig kyllingewok

Hurtig kyllingewok

med spidskål & aprikoschutney

Hurtigt

Værsgo - en perfekt ret at servere, når middagen skal gå hurtigt! På blot 20 minutter steges kyllingestrimler og sprøde grøntsager med en smagfuld krydderiblanding og cremet kokosmælk. Server med jasminris, koriander og abrikoschutney, og nyd hver en bid.

Allergener:sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Jasminris

1 stk

Spidskål

50 g

Gulerod

3.5 dl

Hvidløgsfed

efter behov

Kyllingelårfilet

Kokosmælk

Lime

Koriander

Goan xacuti

Abrikoschutney

(Indeholdersennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Sukker*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1306.9771 kJ
Kalorier (kcal)312.375 kcal
Fedt0.4 g
Mættet fedt0.1 g
Kulhydrat71.3125 g
Sukker8.6 g
Protein5.7875 g
Salt0.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Tilsæt ris, rør rundt, dæk til med låg, og sænk til lav varme. Kog ris i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Riv gulerod. Hak hvidløg fint. Fjern overskydende fedt fra kylling, og skær i strimler på et andet skærebræt . 

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved høj varme. Steg kylling i 3-4 min. Krydr med salt* og peber*. Tilsæt Goan xacuti, og steg videre i 1 min. Tilsæt spidskål, gulerod og hvidløg, og steg i yderligere 2-4 min. Sænk til middelhøj varme, og tilsæt kokosmælk. Lad simre i 5-6 min.

4

Skær lime i både. Tilsæt en smule limesaft.


5

Hak koriander (med stilk) groft. Tilsæt koriander (gem en smule til anretning). Smag til med salt* og sukker*. 


6

Anret ris i dybe tallerkener, og top med kylling, grøntsager og resterende koriander. Server med abrikoschutney og limebåde.