topBanner
Hurtig kyllingewok

Hurtig kyllingewok

med spidskål & aprikoschutney

Hurtigt

Værsgo - en perfekt ret at servere, når middagen skal gå hurtigt! På blot 20 minutter steges kyllingestrimler og sprøde grøntsager med en smagfuld krydderiblanding og cremet kokosmælk. Server med jasminris, koriander og abrikoschutney, og nyd hver en bid.

Tags:Hurtig
Allergener:sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Jasminris

1 pose

Spidskål

2 stk

Gulerod

2 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Kyllingelårfilet

250 ml

Kokosmælk

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

3 g

Goan xacuti

50 g

Abrikoschutney

(Indeholdersennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

350 ml

Vand*

Sukker*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3402 kJ
Kalorier (kcal)813 kcal
Fedt35 g
Mættet fedt22 g
Kulhydrat84 g
Sukker18 g
Protein39 g
Salt0 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog.Tilsæt ris, rør rundt, dæk til med låg, og sænk til lav varme. Kog ris i 12 min.Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Riv gulerod. Hak hvidløg fint.Fjern overskydende fedt fra kylling, og skær i strimler på et andet skærebræt .

3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved høj varme.Steg kylling i 3-4 min. Krydr med salt og peber*.Tilsæt Goan xacuti, og steg videre i 1 min. Tilsæt spidskål, gulerod og hvidløg, og steg i yderligere 2-4 min. Sænk til middelhøj varme, og tilsæt kokosmælk. Lad simre i 5-6 min.

4

Skær lime i både. Tilsæt en smule limesaft.

5

Hak koriander (med stilk) groft. Tilsæt koriander (gem en smule til anretning). Smag til med salt og sukker.

6

Anret ris i dybe tallerkener, og top med kylling, grøntsager og resterende koriander. Server med abrikoschutney og limebåde.