topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig kyllingewok

Hurtig kyllingewok

med spidskål & aprikoschutney

Værsgo - en perfekt ret at servere, når middagen skal gå hurtigt! På blot 20 minutter steges kyllingestrimler og sprøde grøntsager med en smagfuld krydderiblanding og cremet kokosmælk. Server med jasminris, koriander og abrikoschutney, og nyd hver en bid.

Allergener:
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

150 g

Spidskål, skåret

2 stk

Gulerod

2 stk

Hvidløgsfed

300 g

Kyllingelårfilet

250 ml

Kokosmælk

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

3 g

Goan Xacuti

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3.5 dl

Vand

efter behov

Sukker

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)312 kcal
Energi (kJ)1307 kJ
Fedt0.4 g
Mættet fedt0.1 g
Kulhydrat71.31 g
Sukker8.6 g
Protein5.79 g
Salt0.1 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Tilsæt ris, rør rundt, dæk til med låg, og sænk til lav varme. Kog ris i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered råvarer
2

Riv gulerod. Hak hvidløg fint. Fjern overskydende fedt fra kylling, og skær i strimler på et andet skærebræt . 

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved høj varme. Steg kylling i 3-4 min. Krydr med salt* og peber*. Tilsæt Goan xacuti, og steg videre i 1 min. Tilsæt spidskål, gulerod og hvidløg, og steg i yderligere 2-4 min. Sænk til middelhøj varme, og tilsæt kokosmælk. Lad simre i 5-6 min.

Skær lime
4

Skær lime i både. Tilsæt en smule limesaft.


Tilsmag sauce
5

Hak koriander (med stilk) groft. Tilsæt koriander (gem en smule til anretning). Smag til med salt* og sukker*. 


Server
6

Anret ris i dybe tallerkener, og top med kylling, grøntsager og resterende koriander. Server med abrikoschutney og limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image