topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig kyllingewok

Hurtig kyllingewok

med spidskål & aprikoschutney

Værsgo - en perfekt ret at servere, når middagen skal gå hurtigt! På blot 20 minutter steges kyllingestrimler og sprøde grøntsager med en smagfuld krydderiblanding og cremet kokosmælk. Server med jasminris, koriander og abrikoschutney, og nyd hver en bid.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Goan Xacuti

1 pose

Koriander

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

150 g

Jasminris

1 stk

Lime, økologisk

2 stk

Hvidløgsfed

280 g

Kyllingebryst

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Gulerod

200 ml

Kokosmælk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Sukker (trin 5)

3 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)686 kcal
Energi (kJ)2869 kJ
Fedt20.45 g
Mættet fedt16.4 g
Kulhydrat81.01 g
Sukker14.2 g
Protein42.69 g
Salt0.6 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring en gryde med letsaltet vand* [3 dl | 6 dl] i kog. Tilsæt ris og et nip salt*, rør rundt, dæk til med låg, og sænk til lav varme. Kog ris i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered råvarer
2

Riv gulerod groft. Hak hvidløg fint. Skær kylling i strimler på et andet skærebræt.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Steg kylling i 3-4 min. Krydr med salt* og peber*. Tilsæt Goan xacuti, og steg videre i 1 min. Tilsæt spidskål, gulerod og hvidløg, og steg i yderligere 2-4 min. Sænk til middelhøj varme. Tilsæt kokosmælk, og lad simre i 5-6 min. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Skær lime
4

Skær lime i både. Tilsæt en smule limesaft.

Smag wok til
5

Hak koriander (med stilk) groft. Tilsæt koriander (gem lidt til anretning). Smag til med salt* og sukker*.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med kyllingewok. Drys med resterende koriander. Server med abrikoschutney og limebåde.