Her byder vi på en stroganoff med strimlet kylling i stedet for oksekød. Hemmeligheden bag saucen er vores lækre krydderiblanding, som vi kalder Mamas favorit. Vi steger kylling, tomat og zucchini med creme fraiche, og resultatet er en cremet kyllingegryderet, der passer til både store og små.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Basmatiris
½ stk
Zucchini
2 stk
Tomat
1 stk
Løg
300 g
Kyllingebryststrimler
½ dåse
Tomatpuré
½ pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
4 g
Kyllingebouillon
1 pose
Kruspersille
1 g
Chiliflager
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
½ stk
Worcestershire sauce
(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 4)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt [1/2 tsk | 1 tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. TIP: Fjern ikke låget!
Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Hak løg fint. Hak tomat groft.
Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Krydr kylling med et nip salt. Steg kylling og løg i 3-4 min. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Tilsæt tomat, zucchini, fraiche [½ pakke, 2P], Mamas Favorit, kyllingebouillon, tomatpuré [½ dåse, 2P], worcestershire sauce [1/2 pakke, 2P] og et skvæt vand til stegepanden. Sænk til middel varme, og lad simre i 3-4 min. Krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber.
Hak persille groft.
Anret ris og stroganoff i dybe tallerkener. Drys med persille og et nip chiliflager. TIP: Spring chilien over, hvis du ikke er til stærk mad.