HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHurtig Kyllingestroganoff
topBanner
Hurtig kyllingestroganoff

Hurtig kyllingestroganoff

med basmatiris og frisk persille

Her byder vi på en stroganoff med strimlet kylling i stedet for oksekød. Hemmeligheden bag saucen er vores lækre krydderiblanding, som vi kalder Mamas favorit. Vi steger kylling, tomat og zucchini med creme fraiche, og resultatet er en cremet kyllingegryderet, der passer til både store og små.

Tags:Under 650 kcalHurtigBørnevenlig
Allergener:MælkÆgSennepGlutenSoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Basmatiris

110 g

Zucchini

2 stk

Tomat

1 stk

Løg

300 g

Kyllingebryst, strimler

½ dåse

Tomatpuré

75 g

Fraiche

(IndeholderMælk)

4 g

Kyllingebouillon

1 pose

Kruspersille

1 g

Chiliflager

4 g

Mamas Favorit

(IndeholderÆg)

7.5 g

Worcestershire sauce

(IndeholderSennep, Gluten, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)616 kcal
Energi (kJ)2579 kJ
Fedt14.64 g
Mættet fedt4.4 g
Kulhydrat71.22 g
Sukker11.1 g
Protein46.71 g
Salt4.2 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt [1/2 tsk | 1 tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. TIP: Fjern ikke låget!

2

Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Hak løg fint. Hak tomat groft.

3

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Krydr kylling med et nip salt. Steg kylling og løg i 3-4 min. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Tilsæt tomat, zucchini, fraiche [½ pakke, 2P], Mamas Favorit, kyllingebouillon, tomatpuré [½ dåse, 2P], worcestershire sauce [1/2 pakke, 2P] og et skvæt vand til stegepanden. Sænk til middel varme, og lad simre i 3-4 min. Krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber.

5

Hak persille groft.

6

Anret ris og stroganoff i dybe tallerkener. Drys med persille og et nip chiliflager. TIP: Spring chilien over, hvis du ikke er til stærk mad.