Hurtig kyllingestroganoff
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig kyllingestroganoff

Hurtig kyllingestroganoff

med basmatiris og frisk persille

Her byder vi på en stroganoff med strimlet kylling i stedet for oksekød. Hemmeligheden bag saucen er vores lækre krydderiblanding, som vi kalder Mamas favorit. Vi steger kylling, tomat og zucchini med creme fraiche, og resultatet er en cremet kyllingegryderet, der passer til både store og små.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Æg
Soja
Gluten
Byg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Basmatiris

½ stk

Zucchini

2 stk

Tomat

1 stk

Løg

300 g

Kyllingebryststrimler

½ dåse

Tomatpuré

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

1 pose

Kruspersille

1 g

Chiliflager

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

½ stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)616 kcal
Energi (kJ)2579 kJ
Fedt14.64 g
Mættet fedt4.4 g
Kulhydrat71.22 g
Sukker11.1 g
Protein46.71 g
Salt4.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt [1/2 tsk | 1 tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. TIP: Fjern ikke låget!

Forbered grøntsager
2

Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Hak løg fint. Hak tomat groft.

Steg kylling og løg
3

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Krydr kylling med et nip salt. Steg kylling og løg i 3-4 min. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Kog stroganoff
4

Tilsæt tomat, zucchini, fraiche [½ pakke, 2P], Mamas Favorit, kyllingebouillon, tomatpuré [½ dåse, 2P], worcestershire sauce [1/2 pakke, 2P] og et skvæt vand til stegepanden. Sænk til middel varme, og lad simre i 3-4 min. Krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber.

Hak persille
5

Hak persille groft.

Server
6

Anret ris og stroganoff i dybe tallerkener. Drys med persille og et nip chiliflager. TIP: Spring chilien over, hvis du ikke er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image