Skip to main content
Hurtig chorizo- og harissaspaghetti med ekstra kyllingestrimler
Hurtig chorizo- og harissaspaghetti med ekstra kyllingestrimler

Hurtig chorizo- og harissaspaghetti med ekstra kyllingestrimler

med frisk mozzarella, spinat og pinjekerner

Har du brug for aftensmad i en fart? Vores Hurtig chorizo- og harissaspaghetti er din redning. Denne lækre pastaret er perfekt til travle hverdage, og er klar på under 15 minutter!

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

180 g

Spaghetti

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

120 g

Chorizo, ternet

(Indeholder: Mælk)

4 g

Harissa-krydderi

4 g

Bouillon

390 g

Hakkede tomater

60 g

Spinat

125 g

Mozzarella

(Indeholder: Mælk)

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde spor af: Hvede, Sesam, Rug, Jordnødder, Spelt, Gluten, Nøtter, Byg, Havre)

1 stk

Basilikum

300 g

Kyllingebryststrimler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til stegning

1 tsk

Sukker til sauce

1 spsk

Smør til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)4489 kJ
Kalorier (kcal)1073 kcal
Fedt45.8 g
Mættet fedt19 g
Kulhydrat84.9 g
Sukker17.3 g
Protein77.5 g
Salt5.7 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg kylling med salt i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt. - Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg chorizo
2

Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Steg chorizo i 4-6 min, eller indtil gennemstegt.

Skyl spinat.

Hæld væde fra mozzarella, og riv i mindre stykker.

Hak basilikum groft.

Lav sauce
3

Tilsæt harissa-krydderi, kyllingebouillon, hakkede tomater, pastavand, sukker og smør til stegepanden med chorizo, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt spaghetti, kylling, spinat og et nip salt og peber, og vend sammen.

Server
4

Anret pasta i skåle.

Top med mozzarella, pinjekerner og basilikum.