Skip to main content
Hurtig chorizo- og harissaspaghetti
Hurtig chorizo- og harissaspaghetti

Hurtig chorizo- og harissaspaghetti

med frisk mozzarella, spinat og pinjekerner

Har du brug for aftensmad i en fart? Vores Hurtig chorizo- og harissaspaghetti er din redning. Denne lækre pastaret er perfekt til travle hverdage, og er klar på under 15 minutter!

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

180 g

Spaghetti

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

120 g

Chorizo, ternet

(Indeholder: Mælk)

4 g

Harissa-krydderi

4 g

Bouillon

390 g

Hakkede tomater

60 g

Spinat

125 g

Mozzarella

(Indeholder: Mælk)

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde spor af: Hvede, Sesam, Rug, Jordnødder, Spelt, Gluten, Nøtter, Byg, Havre)

1 stk

Basilikum

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til stegning

1 tsk

Sukker til sauce

1 spsk

Smør til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3818 kJ
Kalorier (kcal)912 kcal
Fedt44.1 g
Mættet fedt18.5 g
Kulhydrat84.9 g
Sukker17.3 g
Kostfibre7.8 g
Protein41.5 g
Salt5.5 g
Potassium97.8 mg
Calcium66.3 mg
Iron0.5 mg

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg chorizo
2

Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Steg chorizo i 4-6 min, eller indtil gennemstegt.

Skyl spinat.

Hæld væde fra mozzarella, og riv i mindre stykker.

Hak basilikum groft.

Lav sauce
3

Tilsæt harissa-krydderi, kyllingebouillon, hakkede tomater, pastavand, sukker og smør til stegepanden med chorizo, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt spaghetti, spinat og et nip salt og peber, og vend sammen.

Server
4

Anret pasta i skåle.

Top med mozzarella, pinjekerner og basilikum.