Denne vidunderlige baconburger med champignon er et spændende alternativ til den klassiske burger. En lækker coleslaw med sprød kål, gulerod og cremet mayo er perfekt tilbehør! Vi smører briochebollerne med cajunmayo og topper burgerne med spejlæg. En nem og hurtig ret, som hele familien kommer at elske!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Briocheboller
(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)
150 g
Kålblanding, skåret
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
200 g
Champignon
125 g
Bacon, skiver
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
1 stk
Gulerod
½ stk
Porre
½ tsk
Salt til svampe
¼ tsk
Salt til slaw
2 stk
Æg til stegning
2 spsk
Ketchup til sauce
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Imens, hak svampe groft.
Rens porre, og skær i tynde, halve skiver.
Opvarm samme stegtepande på høj varme.
Steg svampe og porre i 4-5 min, eller indtil brunet, og krydr med salt og et nip peber.
Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.
Bland kålblanding, gulerod og halvdelen af mayonnaise i en stor skål.
Krydr med salt og et nip peber, og rør godt rundt.
Opvarm en smule olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.
Spejl æg i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende.
Krydr med et nip salt og peber.
Imens, del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min.
Bland ketchup, Ay Cajun-ba og resterende mayonnaise i en lille skål.
Smør boller med cajunmayonnaise.
Fyld med svampe-porreblanding, bacon, spejlæg og en smule coleslaw.
Server med resterende coleslaw.