Skip to main content
Hurtig baconburger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig baconburger

Hurtig baconburger

med champignon og coleslaw

Denne vidunderlige baconburger med champignon er et spændende alternativ til den klassiske burger. En lækker coleslaw med sprød kål, gulerod og cremet mayo er perfekt tilbehør! Vi smører briochebollerne med cajunmayo og topper burgerne med spejlæg. En nem og hurtig ret, som hele familien kommer at elske!

Tags:
Børnevenlig
Hurtig
Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Briocheboller

(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)

150 g

Kålblanding, skåret

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

200 g

Champignon

125 g

Bacon, skiver

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Gulerod

½ stk

Porre

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til svampe

¼ tsk

Salt til slaw

2 stk

Æg til stegning

2 spsk

Ketchup til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3330 kJ
Kalorier (kcal)796 kcal
Fedt46.5 g
Mættet fedt13.5 g
Kulhydrat63.9 g
Sukker22.8 g
Protein30.2 g
Salt4.6 g

Fremgangsmåde

Steg bacon
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Imens, hak svampe groft.

Rens porre, og skær i tynde, halve skiver.

Steg svampe og porre
2

Opvarm samme stegtepande på høj varme.

Steg svampe og porre i 4-5 min, eller indtil brunet, og krydr med salt og et nip peber.

Lav coleslaw
3

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.

Bland kålblanding, gulerod og halvdelen af mayonnaise i en stor skål.

Krydr med salt og et nip peber, og rør godt rundt.

Spejl æg
4

Opvarm en smule olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Spejl æg i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende.

Krydr med et nip salt og peber.

Bland cajunmayonnaise
5

Imens, del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min.

Bland ketchup, Ay Cajun-ba og resterende mayonnaise i en lille skål.

Server
6

Smør boller med cajunmayonnaise.

Fyld med svampe-porreblanding, bacon, spejlæg og en smule coleslaw.

Server med resterende coleslaw.