I aften laver vi rigtig hyggemad, som garanteret vil stille sulten ved bordet! For hvem kan sige nej til pasta, bacon og rødvinssauce? Vi koger en dejlig rødvinssauce med løg, bacon, portobello og tomater, som vi blander med spaghetti. Vi topper vores bacon- og svampepasta med frisk persille og så er maden klar!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
140 g
Bacon, tern
30 g
Rødvinssauce
(Indeholder Sulfitter)
½ stk
Løg
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Tomat
150 g
Portobello
½ dåse
Tomatpuré
4 g
Oksebouillon
1 pose
Bredbladet persille
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente’.
Gem en smule pastavand [1,5 dl | 3 dl], og hæld resten fra.
Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Opvarm en stor, tør stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Hak løg [1/2 stk, 2P] fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Hak persille fint.
Skær svampe i tynde skiver.
Skær tomat i 2 cm tern.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.
Steg løg, tomat og svampe i 3-4 min, eller indtil bløde.
Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P] og hvidløg, og steg videre i 30 sek.
Tilsæt pastavand, rødvinssauce [1/2 pakke, 2P], oksebouillon, halvdelen af bacon og persille (gem lidt til anretning), og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt pasta, og vend sammen.
Smag til med salt og peber.
Anret svampe- og baconpasta i dybe tallerkener.
Top med resterende bacon og persille.