topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig æg- og baconburger

Hurtig æg- og baconburger

med pandestegt champignon og grøn salat (OBS! Æg medfølger ikke)

Den vidunderlige baconburger med champignon er et spændende alternativ til den klassiske burger. En dejlig coleslaw med sprød kål, gulerod og cremet mayo er perfekt tilbehør! Vi smører briochebollerne med cajunmayo og topper burgerne med spejlæg. En nem og hurtig ret, som hele familien kommer at elske!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Mælk
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

125 g

Bacon, skiver

200 g

Champignon

1 stk

Løg

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Gulerod

150 g

Kålblanding, skåret

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

1 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

2 stk

Æg (trin 4)

2 spsk

Ketchup (step 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3324 kJ
Kalorier (kcal)794 kcal
Fedt46.4 g
Mættet fedt13.5 g
Kulhydrat63.9 g
Sukker23.5 g
Protein29 g
Salt4 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Steg bacon
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken med køkkenrulle. 

Imens, hak svampe groft.

Skær løg i tynde, halve skiver. 

Steg svampe og løg
2

Opvarm samme stegtepande (med baconfedt) på høj varme. 

Steg svampe og løg i 4-5 min, eller indtil brunet, og krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og peber.

Lav coleslaw
3

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.

Bland kålblanding, gulerod og halvdelen af mayonnaise i en stor skål.

Krydr med salt og peber, og rør godt rundt.

Spejl æg
4

Opvarm en smule olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Spejl æg [2 stk | 4 stk] i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende.

Krydr med salt og peber.

Bland cajunmayonnaise
5

Imens, del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min.

Bland ketchup [2 spsk I 4 spsk], Ay Cajun-ba [1 tsk | 2 tsk] og resterende mayonnaise i en lille skål.

Server
6

Smør boller med cajunmayonnaise.

Fyld med svampe, bacon, spejlæg og en smule coleslaw. 

Server med resterende coleslaw.