Skip to main content
Honning- og sojastegt oksekød
Honning- og sojastegt oksekød

Honning- og sojastegt oksekød

med chilistegt pak choi og ristede sesamfrø

I aften laver vi en virkelig lækker alt-i-en ret, med masser af smager, farver og struktur. Nudlerne får en sød og syrlig smag ved at blive stegt med honning og soja. Nudlerne får selskab af hakket oksekød, som er blevet stegt sammen med pak choi, gulerødder og ingefær. Vi topper lækkerierne med lime, forårsløg og sesamfrø.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ g

Chiliflager

25 g

Honning

2 stk

Gulerod

1 stk

Pak choi

150 g

Udonnudler, tørrede

(Indeholder: Gluten, Hvede)

225 g

Hakket oksekød

2 stk

Hvidløgsfed

2 tsk

Ingefær

50 ml

Sojasauce

(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja)

1 stk

Løg

5 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt nudelvand

1 spsk

Olie til stegning

Næringsindhold

Energi (kJ)2877 kJ
Kalorier (kcal)688 kcal
Fedt21 g
Mættet fedt6.4 g
Kulhydrat86.8 g
Sukker22.2 g
Kostfibre9.5 g
Protein37.6 g
Salt6.3 g
Potassium627.4 mg
Calcium70.6 mg
Iron3.2 mg

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Hak løg og hvidløg fint. 

Riv ingefær fint.

Hak gulerod (uskrællet) fint og pak choi groft. 

Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne).

TIP: Vandet skal være salt som havvand. 

Kog nudler
2

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand, og kog i 4-6 min, eller indtil 'al dente'.

Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod, løg og det hvide forårsløg i 2-3 min.

Tilsæt oksekød
4

Tilsæt hakket oksekød, og steg videre i 4-5 min, eller indtil brunet.

Krydr med et nip peber. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt nudler
5

Tilsæt hvidløg, ingefær og pak choi til stegepanden, og steg i 4-5 min. 

Vend grøntsager, honning, sojasauce, sesamfrø (gem lidt til servering) og et skvæt nudelvand i gryden med nudler. 

Krydr med et nip salt og peber og et nip chiliflager. 

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
6

Anret nudler i dybe tallerkener.

Top med det grønne forårsløg.

Drys med resterende sesamfrø.