I aften laver vi en virkelig lækker alt-i-en ret, med masser af smager, farver og struktur. Nudlerne får en sød og syrlig smag ved at blive stegt med honning og soja. Nudlerne får selskab af hakket oksekød, som er blevet stegt sammen med pak choi, gulerødder og ingefær. Vi topper lækkerierne med lime, forårsløg og sesamfrø.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ g
Chiliflager
25 g
Honning
2 stk
Gulerod
1 stk
Pak choi
225 g
Hakket oksekød
2 stk
Hvidløgsfed
2 tsk
Ingefær
50 ml
Sojasauce
1 stk
Løg
5 g
Sesamfrø
1 stk
Forårsløg
150 g
Mienudler
1 dl
Gemt nudelvand
1 spsk
Olie til stegning
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Hak løg og hvidløg fint.
Riv ingefær fint.
Hak gulerod (uskrællet) fint og pak choi groft.
Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne).
TIP: Vandet skal være salt som havvand.
Tilsæt nudler til gryden med kogende vand, og kog i 4-6 min, eller indtil 'al dente'.
Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg gulerod, løg og det hvide forårsløg i 2-3 min.
Tilsæt hakket oksekød, og steg videre i 4-5 min, eller indtil brunet.
Krydr med et nip peber.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt hvidløg, ingefær og pak choi til stegepanden, og steg i 4-5 min.
Tilsæt honning, sojasauce, sesamfrø (gem lidt til anretning), nudler og et skvæt nudelvand, og vend sammen.
Krydr med et nip salt og peber og et nip chiliflager.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Anret nudler i dybe tallerkener.
Top med det grønne forårsløg.
Drys med resterende sesamfrø.