Honning- og sojastegt oksekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honning- og sojastegt oksekød

Honning- og sojastegt oksekød

med chilistegt pak choi og sesamfrø

I aften laver vi en virkelig velsmagende alt-i-en ret, med masser af smager, farver og struktur. Nudlerne får en sød og syrlig smag ved at blive stegt med honning og soja. Nudlerne blandes derefter med hakket oksekød, som er blevet stegt sammen med pak choi, gulerødder og ingefær. Vi topper herlighederne med forårsløg og sesamfrø.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Hvidløgsfed

50 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Ingefær

2 stk

Gulerod

1 stk

Pak choi

1 stk

Forårsløg

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Byg, Kamut, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Spelt, Hvede)

225 g

Hakket oksekød

25 g

Honning

½ g

Chiliflager

1 stk

Løg

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3259 kJ
Kalorier (kcal)779 kcal
Fedt32.2 g
Mættet fedt10 g
Kulhydrat84 g
Sukker22.5 g
Protein36.8 g
Salt6.3 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Hak løg og hvidløg fint. 

Riv ingefær fint.

Hak gulerod (uskrællet) fint og pak choi groft. 

Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne).

TIP: Vandet skal være salt som havvand. 

Kog nudler
2

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand, og kog i 4-6 min, eller indtil 'al dente'.

Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod, løg og det hvide forårsløg i 2-3 min, eller indtil bløde.

Steg oksekød
4

Tilsæt hakket oksekød, og steg videre i 4-5 min, eller indtil brunet.

Krydr med peber.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt nudler
5

Tilsæt hvidløg, ingefær [2 tsk | 4 tsk] og pak choi til stegepanden, og steg i 4-5 min. 

Vend grøntsager, honning, sojasauce, sesamfrø (gem lidt til anretning) og et skvæt nudelvand i gryden med nudler. 

Smag til med salt, peber og chiliflager. 

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
6

Anret nudler i dybe tallerkener.

Top med det grønne forårsløg.

Drys med resterende sesamfrø.