HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHonning Og Sojastegt Oksekød
topBanner
Honning- og sojastegt oksekød

Honning- og sojastegt oksekød

med chilistegt pak choi og sesamfrø

I aften laver vi en virkelig lækker alt-i-en ret, med masser af smager, farver og struktur. Nudlerne får en sød og syrlig smag ved at blive stegt med honning og soja. Nudlerne får selskab af hakket oksekød, som er blevet stegt sammen med pak choi, gulerødder og ingefær. Vi topper lækkerierne med lime, forårsløg og sesamfrø.

Tags:Vegetarisk
Allergener:GlutenSojaSesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Hvidløgsfed

50 ml

Sojasauce

(IndeholderGluten, Soja)

½ stk

Ingefær

2 stk

Gulerod

200 g

Pak choi

1 stk

Forårsløg

150 g

Fuldkornsnudler

(IndeholderGluten)

10 g

Sesamfrø

(IndeholderSesamKan indeholdeNødder, Jordnødder)

250 g

Hakket oksekød

25 g

Honning

½ g

Chiliflager

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)702 kcal
Energi (kJ)2938 kJ
Fedt23.03 g
Mættet fedt6.8 g
Kulhydrat83.14 g
Sukker22.8 g
Protein39.02 g
Salt7.5 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Skær gulerod i 1 cm tern. Hak løg fint. Hak pak choi groft. Snit forårsløg fint (adskil den grønne del fra den hvide).

2

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Kog nudler i 1-2 min. Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl]. Hæld vand fra, og skyl under koldt vand*.

3

Opvarm en stegepande på middelhøj varme. Steg sesamfrø i 3-5 min, og stil til side i en lille skål.

4

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod, løg og det hvide forårsløg med et nip salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 2-3 min. Tilsæt hakket oksekød, og steg videre i 4-5 min, eller indtil brunet. Krydr med et nip peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

5

Tilsæt hvidløg, ingefær, honning, sojasauce, chiliflager, pak choi, og steg i 4-5 min. Tilsæt nudler, sesamfrø (gem lidt til anretning) og et skvæt nudelvand, og rør rundt. Smag til med salt* og peber*. TIP: Undlad chiliflager, hvis ikke alle er til stærk mad.

6

Anret nudler i dybe tallerkener. Top med det grønne forårsløg. Drys med resterende sesamfrø.