Honning- og sojastegt oksekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honning- og sojastegt oksekød

Honning- og sojastegt oksekød

med chilistegt pak choi og sesamfrø

I aften laver vi en virkelig lækker alt-i-en ret, med masser af smager, farver og struktur. Nudlerne får en sød og syrlig smag ved at blive stegt med honning og soja. Nudlerne får selskab af hakket oksekød, som er blevet stegt sammen med pak choi, gulerødder og ingefær. Vi topper lækkerierne med lime, forårsløg og sesamfrø.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Hvidløgsfed

50 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ stk

Ingefær

2 stk

Gulerod

1 stk

Pak choi

½ stk

Lime, økologisk

1 stk

Forårsløg

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

10 g

Sesamfrø

250 g

Hakket oksekød

25 g

Honning

½ g

Chiliflager

1 stk

Rødløg

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)380 kcal
Energi (kJ)1590 kJ
Fedt15.3 g
Mættet fedt5.6 g
Kulhydrat30 g
Sukker21.3 g
Protein31 g
Salt6.5 g

Redskaber

Rivejern
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Riv limeskal [1/2 stk, 2P], og skær lime i både. Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Hak rødløg fint. Hak pak choi groft. Snit forårsløg fint (adskil den grønne del fra den hvide). 

Kog nudler
2

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Kog nudler [1/2 pakke, 2P] i 3-4 min. Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl]. Hæld vand fra, og skyl under koldt vand*.

Steg sesamfrø
3

Opvarm en stegepande på middelhøj varme. Steg sesamfrø i 3-5 min, og stil til side i en lille skål.

Steg oksekød
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod, rødløg og det hvide forårsløg i 2-3 min. Tilsæt hakket oksekød, og steg videre i 4-5 min, eller indtil brunet. Krydr med et nip salt* og peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt nudler
5

Tilsæt hvidløg, ingefær, honning, sojasauce og pak choi, og steg i 4-5 min. Tilsæt nudler, sesamfrø (gem lidt til anretning) og et skvæt nudelvand, og rør rundt. Smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt et nip chiliflager, hvis du foretrækker retten stærkere. 

Server
6

Anret nudler i dybe tallerkener. Top med det grønne forårsløg. Drys med resterende sesamfrø. Server med limebåde.