topBanner
Honning- og sojamarineret kylling

Honning- og sojamarineret kylling

med peanutsalat, fritter & aioli

Forkæl dine smagsreceptorer med vores skinnende honning- og sojamarineret kylling, som sammen med den sprøde peanutsalat giver et varigt indtryk i både store og små munde. Dyp sprøde sesamfritter i en cremet aioli, og oplev en velplanlagt tumult af smage og aromaer, når de møder sprøde skalotteløg og koriander i ganen.

Tags:Hurtig
Allergener:glutensojasesamjordnødderægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

300 g

Kyllingebryst, strimler

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

25 g

Honning

10 g

Sesamfrø

(Indeholdersesam)

2 stk

Tomat

20 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

60 g

Blandet salat

40 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2945 kJ
Kalorier (kcal)704 kcal
Fedt30 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat61 g
Sukker16 g
Protein48 g
Salt2 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Pres eller hak hvidløg fint. Bland hvidløg, sojasauce, honning, sesamfrø og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en skål. Vend kylling i skålen.

3

Skær tomat i skiver. Hak peanuts groft. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Tag kylling op fra marinaden med en madtang, og steg i 3-4 min. Tilsæt marinade, og steg videre i 2-3 min.TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

5

Bland tomat, peanuts, salat og en smule olivenolie* i en stor skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

6

Anret kylling på tallerkener. Top med overskydende marinade fra panden. Server med fritter, peanutsalat og aioli.