Honning- og sojamarineret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honning- og sojamarineret kylling

Honning- og sojamarineret kylling

med peanutsalat, fritter & aioli

Forkæl dine smagsreceptorer med vores skinnende honning- og sojamarineret kylling, som sammen med den sprøde peanutsalat giver et varigt indtryk i både store og små munde. Dyp sprøde sesamfritter i en cremet aioli, og oplev en velplanlagt tumult af smage og aromaer, når de møder sprøde skalotteløg og koriander i ganen.

Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Honning

2 stk

Tomat

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

300 g

Kyllingebryststrimler

60 g

Blandet salat

20 g

Peanuts

10 g

Sesamfrø

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)641 kcal
Energi (kJ)2681 kJ
Fedt24.98 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat59.94 g
Sukker15.9 g
Protein45.13 g
Salt2.5 g

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Mariner kylling
2

Pres eller hak hvidløg fint. Bland hvidløg, sojasauce, honning, sesamfrø og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en skål. Vend kylling i skålen.

Forbered råvarer
3

Skær tomat i skiver. Hak peanuts groft. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Tag kylling op fra marinaden med en madtang, og steg i 3-4 min. Tilsæt marinade, og steg videre i 2-3 min.TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav peanutsalat
5

Bland tomat, peanuts, salat og en smule olivenolie* i en stor skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret kylling på tallerkener. Top med overskydende marinade fra panden. Server med fritter, peanutsalat og aioli.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image