Honning- og sojamarineret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honning- og sojamarineret kylling

Honning- og sojamarineret kylling

med peanutsalat, fritter & aioli

Forkæl dine smagsreceptorer med vores skinnende honning- og sojamarineret kylling, som sammen med den sprøde peanutsalat giver et varigt indtryk i både store og små munde. Dyp sprøde sesamfritter i en cremet aioli, og oplev en velplanlagt tumult af smage og aromaer, når de møder sprøde skalotteløg og koriander i ganen.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Honning

2 stk

Tomat

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

500 g

Kartofler

20 g

Peanuts

280 g

Kyllingebryst

10 g

Sesamfrø

60 g

Blandet salat

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)411 kcal
Energi (kJ)1717 kJ
Fedt23.7 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat12.32 g
Sukker10.2 g
Protein35.92 g
Salt2.4 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Mariner kylling
2

Pres eller hak hvidløg fint. Bland hvidløg, sojasauce, honning, sesamfrø og olivenolie* i en skål. Skær kylling i 2 cm tykke strimler. Vend kylling i marinade.

Lav peanutsalat
3

Skær tomat i skiver. Hak peanuts groft. 

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Pluk kylling op fra marinaden med en madtang. Steg i 10-14 min. Tilsæt marinade, når der er 5 min tilbage. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav peanutsalat
5

Bland tomat, peanuts, salat og en smule olivenolie* i en stor skål. Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret kylling på tallerkener. Top med overskydende marinade fra panden. Server med fritter, peanutsalat og aioli.