topBanner
Honning- og sojamarineret kylling

Honning- og sojamarineret kylling

med peanutsalat, fritter & aioli

Forkæl dine smagsreceptorer med vores skinnende honning- og sojamarineret kylling, som sammen med den sprøde peanutsalat giver et varigt indtryk i både store og små munde. Dyp sprøde sesamfritter i en cremet aioli, og oplev en velplanlagt tumult af smage og aromaer, når de møder sprøde skalotteløg og koriander i ganen.

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutensojasesamjordnødderægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

25 g

Honning

10 g

Sesamfrø

(Indeholdersesam)

280 g

Kyllingebrystfilet

2 stk

Tomat

20 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

1 pose

Blandet salat

40 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2906 kJ
Kalorier (kcal)695 kcal
Fedt30 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat61 g
Sukker16 g
Protein45 g
Salt2 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.

Skær kartofler (uskrællet) til fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen.

Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg, sojasauce, honning, sesamfrø og olivenolie* i en skål.

Skær kylling i 2 cm tykke strimler.

Vend kylling i marinade.

3

Skær tomat i skiver.

Hak peanuts groft.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Pluk kylling op fra marinaden med en madtang. Steg i 10-14 min.

Tilsæt marinade, når der er 5 min tilbage.

VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

5

Bland tomat, peanuts, salat og en smule olivenolie* i en stor skål. Krydr med salt* og peber*.

6

Anret kylling på tallerkener.

Top med overskydende marinade fra panden.

Server med fritter, peanutsalat og aioli.