HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHonning Og Sojamarineret Kylling
topBanner
Honning- og sojamarineret kylling

Honning- og sojamarineret kylling

med peanutsalat, fritter & aioli

Forkæl dine smagsreceptorer med vores skinnende honning- og sojamarineret kylling, som sammen med den sprøde peanutsalat giver et varigt indtryk i både store og små munde. Dyp sprøde sesamfritter i en cremet aioli, og oplev en velplanlagt tumult af smage og aromaer, når de møder sprøde skalotteløg og koriander i ganen.

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutensojajordnøddersesamægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 g

Honning

25 ml

Tomat

20 g

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

280 g

Kartofler

10 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

40 g

Kyllingebrystfilet

1 spsk

Sesamfrø

(IndeholdersesamKan indeholdejordnødder, nødder)

Blandet salat

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Olivenolie*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1981.4376 kJ
Kalorier (kcal)473.575 kcal
Fedt28.8675 g
Mættet fedt3.5 g
Kulhydrat13.6075 g
Sukker10.7 g
Protein38.44 g
Salt2.4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Pres eller hak hvidløg fint. Bland hvidløg, sojasauce, honning, sesamfrø og olivenolie* i en skål. Skær kylling i 2 cm tykke strimler. Vend kylling i marinade.

3

Skær tomat i skiver. Hak peanuts groft. 

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Pluk kylling op fra marinaden med en madtang. Steg i 10-14 min. Tilsæt marinade, når der er 5 min tilbage. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

5

Bland tomat, peanuts, salat og en smule olivenolie* i en stor skål. Krydr med salt* og peber*.

6

Anret kylling på tallerkener. Top med overskydende marinade fra panden. Server med fritter, peanutsalat og aioli.