Forkæl dine smagsreceptorer med vores skinnende honning- og sojamarineret kylling, som sammen med den sprøde peanutsalat giver et varigt indtryk i både store og små munde. Dyp sprøde sesamfritter i en cremet aioli, og oplev en velplanlagt tumult af smage og aromaer, når de møder sprøde skalotteløg og koriander i ganen.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.
25 g
Honning
25 ml
Tomat
20 g
Sojasauce
(Indeholdergluten, soja)280 g
Kartofler
10 g
Peanuts
(Indeholderjordnødder)40 g
Kyllingebrystfilet
1 spsk
Sesamfrø
(IndeholdersesamKan indeholdejordnødder, nødder)Blandet salat
Aioli
(Indeholderæg, sennep)Hvidløgsfed
Olivenolie*
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.
Pres eller hak hvidløg fint. Bland hvidløg, sojasauce, honning, sesamfrø og olivenolie* i en skål. Skær kylling i 2 cm tykke strimler. Vend kylling i marinade.
Skær tomat i skiver. Hak peanuts groft.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Pluk kylling op fra marinaden med en madtang. Steg i 10-14 min. Tilsæt marinade, når der er 5 min tilbage. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Bland tomat, peanuts, salat og en smule olivenolie* i en stor skål. Krydr med salt* og peber*.
Anret kylling på tallerkener. Top med overskydende marinade fra panden. Server med fritter, peanutsalat og aioli.