Forkæl dine smagsreceptorer med vores skinnende honning- og sojamarineret kylling, som sammen med den sprøde peanutsalat giver et varigt indtryk i både store og små munde. Dyp sprøde sesamfritter i en cremet aioli, og oplev en velplanlagt tumult af smage og aromaer, når de møder sprøde skalotteløg og koriander i ganen.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
1 stk
Hvidløgsfed
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
25 g
Honning
2 stk
Tomat
60 g
Blandet salat
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
300 g
Kyllingebryststrimler
10 g
Sesamfrø
20 g
Peanuts
efter behov
Olivenolie (trin 2)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.
Pres eller hak hvidløg fint. Bland hvidløg, sojasauce, honning, sesamfrø og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] til en marinade i en skål. Vend kylling i skålen med marinade.
Skær tomat i skiver. Hak peanuts groft. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Pluk kylling op fra marinaden med en madtang, og steg i 3-4 min.
Tilsæt marinade, og steg i yderligere 2-3 min. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Bland tomat, peanuts, salat og en smule olivenolie* i en stor skål, og krydr med et nip salt* og peber*.
Anret kylling på tallerkener. Top med overskydende marinade fra panden. Server med fritter, peanutsalat og aioli.