
Hjemmelavet schnitzelburger
med saftig æbleslaw og sprøde fritter
Schnitzelburger med æbleslaw og fritter - behøver vi at sige mere? Denne burger er lavet med paneret schnitzel og hjemmelavede fritter med en lækker æbleslaw. Ja, du læste rigtigt! Æble, mayonnaise, kålblanding og olivenolie udgør den perfekte æbleslaw. Med hjemmelavede fritter på sidelinjen er denne middag et trofæ værd.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
300 g
Svineschnitzel
4 g
Panamad
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
500 g
Kartofler
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
75 g
Snittet kålsalat
1 stk
Æble
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 stk
Æg (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 2)
Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Bland panko, Panamad, salt [1/2 stk I 1 stk] og et nip peber i en dyb tallerken. Pisk æg [1 stk I 2 stk] med en gaffel i en anden dyb tallerken. Vend schnitzler i æg og derefter i panering. Overfør til en tallerken.

Skær æble i tynde, halve skiver. Bland en smule olivenolie, snittet salat [1/2 pose, 2P], æble og halvdelen af mayonnaise i en skål, og krydr med et nip salt og peber.

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme, når fritterne har 10 min tilbage. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Skær boller over på midten, og varm i ovnen i 3-4 min.

Smør boller med resterende mayonnaise. Fyld med schnitzler og æbleslaw. Server med fritter og overskydende æbleslaw.