HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHjemmelavet Schnitzelburger
topBanner
Hjemmelavet schnitzelburger

Hjemmelavet schnitzelburger

med saftig æbleslaw og sprøde fritter

Populær

Schnitzelburger med æbleslaw og fritter - behøver vi at sige mere? Denne burger er lavet med panerede schnitzel og hjemmelavede fritter med en lækker æbleslaw. Ja, du læste rigtigt! Æble, mayonnaise, kålblanding og olivenolie udgør den perfekte æbleslaw. Med hjemmelavede fritter på sidelinjen er denne middag et trofæ værd.

Tags:NemBørnevenlig
Allergener:ÆgSennepGlutenMælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Svineschnitzel

4 g

Panamad

50 g

Mayonnaise

(IndeholderÆg, Sennep)

2 stk

Briocheboller

(IndeholderÆg, Gluten, MælkKan indeholdeSesam, Soja)

500 g

Kartofler

30 g

Panko

(IndeholderGluten)

75 g

Snittet salat (kål, savoy, gulerod)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)952 kcal
Energi (kJ)3984 kJ
Fedt35.85 g
Mættet fedt6.9 g
Kulhydrat110.46 g
Sukker20.5 g
Protein48.46 g
Salt3.6 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Bland panko, Panamad, salt* [1/2 stk I 1 stk] og et nip peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* [1 stk I 2 stk] med en gaffel i en anden dyb tallerken. Vend schnitzler i æg og derefter i panering. Overfør til en tallerken.

3

Skær æble i tynde, halve skiver. Bland en smule olivenolie*, snittet salat [1/2 pose, 2P], æble og halvdelen af mayonnaise i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

4

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme, når fritterne har 10 min tilbage. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

5

Skær boller over på midten, og varm i ovnen i 3-4 min.

6

Smør boller med resterende mayonnaise. Fyld med schnitzler og æbleslaw. Server med fritter og overskydende æbleslaw.