HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHjemmelavet Schnitzelburger
topBanner
Hjemmelavet schnitzelburger

Hjemmelavet schnitzelburger

med saftig æbleslaw og sprøde fritter

Schnitzelburger med æbleslaw og fritter - behøver vi at sige mere? Denne burger er lavet med panerede schnitzel og hjemmelavede fritter med en lækker æbleslaw. Ja, du læste rigtigt! Æble, mayonnaise, kålblanding og olivenolie udgør den perfekte æbleslaw. Med hjemmelavede fritter på sidelinjen er denne middag et trofæ værd.

Tags:Børnevenlig
Allergener:ÆgSennepMælkGluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Svineschnitzel

4 g

Panamad

50 g

Mayonnaise

(IndeholderÆg, Sennep)

Briocheboller

(IndeholderÆg, Sennep, Mælk, GlutenKan indeholdeSoja, Sesam)

500 g

Kartofler

30 g

Panko

(IndeholderGluten)

75 g

Snittet salat (kål, savoy, gulerod)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)676 kcal
Energi (kJ)2829 kJ
Fedt28.02 g
Mættet fedt4.8 g
Kulhydrat67.26 g
Sukker12.7 g
Protein41.39 g
Salt1.6 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Bland panko, Panamad og et stort nip salt* og peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* [1 stk I 2 stk] med en gaffel i en anden dyb tallerken. Vend schnitzel i æg og derefter i panering. Overfør til en tallerken.

3

Skær æble i tynde, halve skiver. Bland en smule olivenolie*, snittet salat [1/2 pose, 2P], æble og halvdelen af mayonnaise i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

4

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme, når fritterne har 10 min tilbage. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. 

5

Skær boller over på midten, og varm i ovnen i 3-4 min.

6

Smør boller med resterende mayonnaise. Fyld med schnitzler og æbleslaw. Server med fritter og overskydende æbleslaw.