Tag pizza-night til nye højder med vores Pizza med BBQ-pulled pork! Vores pizzaer er ekstra nemme at lave med vores færdiglavede pulled pork, vores færdiglavede pizzadej og kålsalat, som du modtager allerede udskåret. På ingen tid kan du derfor lave de skønneste, mest velduftende måltid til hele familien.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Pulled pork
5 g
BBQ-krydderi
(Indeholder: Æg Kan indeholde spor af: Æg)
1 stk
Pizzadej
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)
35 g
Tomatpuré
50 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder: Mælk)
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sulfitter, Sennep)
150 g
Kålblanding, skåret
1 stk
Skalotteløg
1 dl
Vand til kød
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).
Tag pizzadej ud af køleskabet og pakken mindst 10 min før tilberedning.
Kom svinekød (inklusive lage fra pakken), BBQ-krydderi og vand i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.
Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.
Strø bordpladen med hvedemel. Halver pizzadej, og rul ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 15-20 cm i diameter.
TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.
Imens, skær skalotteløg i tynde skiver.
Bland olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Tilsæt kålblanding, og vend sammen lige inden servering.
Overfør pizzadej til en bageplade med bagepapir.
Top med tomatpuré, pulled pork, skalotteløg og cheddar-/goudablanding, og bag i ovnen i 12-13 min, eller indtil gylden og gennembagt.
Top færdig pizza med BBQ-sauce.
Anret pizza på tallerkener.
Server med kålsalat i små skåle.