Harissa oil on almond dukkah shrimps
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Harissa oil on almond dukkah shrimps

with spiced rice and pomegranate salad

Allergener:
Krebsdyr
Sennep
Sesam
Sulfitter
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

2 stk

Hvidløgsfed

7.5 g

Dukkah-Godt

(Indeholder Sennep, Sesam)

4 g

Harissa-krydderi

150 g

Basmatiris

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

½ stk

Granatæble

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Gulerod

150 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2697 kJ
Kalorier (kcal)645 kcal
Fedt26.4 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat77.9 g
Sukker16.2 g
Protein22.2 g
Salt5 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image