topBanner
Halloumifritters

Halloumifritters

med kålsalat og asiatisk mayodressing

Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil frisk lime og en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Japansk-inspirerede fritters bliver let en ny yndlingsret!

Tags:VegetariskHurtigOne Pan
Allergener:glutensesamsojaægsennepjordnøddermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Hvide Løjer & Urter

150 g

Kålblanding, skåret

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholdergluten, sesam, soja)

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

1 stk

Lime, økologisk

20 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

1 pose

Koriander

200 g

Halloumi

(Indeholdermælk)

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

½ stk

Chili

1 stk

Agurk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg* (trin 2)

(Indeholderæg)

6 spsk

Hvedemel* (trin 2)

(Indeholdergluten)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3619 kJ
Kalorier (kcal)865 kcal
Fedt56 g
Mættet fedt18 g
Kulhydrat49 g
Sukker15 g
Protein40 g
Salt4 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Stegepande
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Riv gulerod (uskrællet) groft. Riv halloumi groft. Snit forårsløg fint. Flæk chili [1/2 stk, 2P] på langs, fjern kerner, og hak fint. Skær agurk i 1 cm tern.

2

Pisk æg* [2 stk | 4 stk] og Hvide Løjer & Urter i en skål. Tilsæt gulerod, halloumi, forårsløg og chili, og rør rundt. Tilsæt hvedemel* [1 dl | 2 dl] og et stort nip peber*, og bland det hele sammen.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Form fars til fritters (2 pr. person), og steg i 5-6 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

4

Skær lime i både. Hak peanuts groft. Bland en smule olivenolie* og et skvæt limesaft i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*. Tilsæt kålblanding, agurk og peanuts, og bland sammen.

5

Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål. Hak koriander groft.

6

Anret fritters og kålsalat på tallerkener. Top med koriander. Server med asiatisk mayonnaise og limebåde.