topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Halloumifritters

Halloumifritters

med kålsalat & asiatisk mayodressing

Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil frisk lime og en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Japansk-inspirerede fritters bliver let en ny yndlingsret!

Tags:
One Pan
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Hvede
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Koriander

4 g

Hvide Løjer & Urter

150 g

Kålblanding, skåret

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

½ stk

Rød chili

1 stk

Lime, økologisk

20 g

Peanuts

200 g

Halloumi

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 2)

6 spsk

Hvedemel (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)807 kcal
Energi (kJ)3374 kJ
Fedt49.86 g
Mættet fedt18.6 g
Kulhydrat49 g
Sukker15.5 g
Protein37.58 g
Salt3.9 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Riv gulerod (uskrællet) groft. Riv halloumi groft. Snit forårsløg fint. Halver chili [1/2 stk, 2P] på langs, fjern kerner, og hak fint.

Bland fars
2

Pisk æg* [2 stk | 4 stk] og Hvide Løjer & Urter i en skål. Tilsæt gulerod, halloumi, forårsløg og chili, og rør rundt. Tilsæt hvedemel* [1 dl | 2 dl] og et stort nip peber*, og bland det hele sammen.

Steg fritters
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Form fars til fritters (2 pr. person), og steg i 5-6 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Bland kålsalat
4

Skær lime i både. Hak peanuts groft. Bland en smule olivenolie* og et skvæt limesaft i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*. Tilsæt kålblanding og peanuts, og vend sammen.

Bland asiatisk mayonnaise
5

Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål. Hak koriander groft.

Server
6

Anret fritters og kålsalat på tallerkener. Top med koriander. Server med asiatisk mayonnaise og limebåde.