Skip to main content
Halloumifritters

Halloumifritters

med kålsalat & asiatisk mayodressing

4.4
(240)

Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil frisk lime og en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Japansk-inspirerede fritters bliver let en ny yndlingsret!

Tags:
One Pan
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Soja
Gluten
Hvede
Sesam
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Gulerod

200 g

Halloumi

1 stk

Forårsløg

1 stk

Lime, økologisk

½ stk

Chili

4 g

Hvide Løjer & Urter

150 g

Kålblanding, skåret

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 pose

Koriander

20 g

Peanuts

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg

6.67 spsk

Hvedemel

Næringsindhold

Kalorier (kcal)751.1 kcal
Energi (kJ)3142.5 kJ
Fedt49.6 g
Mættet fedt18.6 g
Kulhydrat38.9 g
Sukker7.5 g
Kostfibre5.8 g
Protein36 g
Kolesterol0.2 mg
Salt3.9 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Riv gulerod (uskrællet) groft. Riv halloumi groft. Snit forårsløg fint. Halver chili [½ stk, 2 pers.] på langs, fjern kerner, og hak fint.

Bland fars
2

Pisk æg* og Hvide Løjer & Urter i en skål. Tilsæt gulerod, halloumi, forårsløg og chili, og rør rundt. Tilsæt hvedemel* og et stort nip salt*, og bland det hele sammen.

Steg fritters
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Form fritters (2 pr. person), og steg i 5-6 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Bland kålsalat
4

Skær lime i både. Hak peanuts groft. Bland en smule olivenolie* og et skvæt limesaft i en skål. Krydr med salt* og peber*. Tilsæt kålblanding og peanuts, og bland sammen.

Bland asiatisk mayonnaise
5

Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål. Hak koriander groft.

Server
6

Anret fritters og kålsalat på tallerkener. Top med koriander. Server med asiatisk mayonnaise og limebåde.