HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHalloumifritters
topBanner
Halloumifritters

Halloumifritters

med kålsalat & asiatisk mayodressing

Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil frisk lime og en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Japansk-inspirerede fritters bliver let en ny yndlingsret!

Tags:VegetariskHurtigOne Pan
Allergener:mælkglutensesamsojaægsennepjordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 g

Gulerod

1 stk

Halloumi

(Indeholdermælk)

4 g

Forårsløg

20 g

Lime

50 g

Chili

20 g

Hvide Løjer & Urter

6.67 spsk

Kålblanding, skåret

2 stk

Asiatisk dressing

(Indeholdergluten, sesam, soja)

efter behov

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

Koriander

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Hvedemel*

(Indeholdergluten)

Æg*

(Indeholderæg)

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3464.5854 kJ
Kalorier (kcal)828.0558 kcal
Fedt54.841 g
Mættet fedt19.4 g
Kulhydrat43.1027 g
Sukker8.4 g
Protein38.7475 g
Salt3.9 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Riv gulerod (uskrællet) groft. Riv halloumi groft. Snit forårsløg fint. Halver chili på langs. Fjern kerner. Hak fint.

2

Pisk æg* og Hvide Løjer & Urter i en skål. Tilsæt gulerod, halloumi, forårsløg og chili. Rør rundt. Tilsæt hvedemel* og et stort nip salt*. Bland det hele sammen.  

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Form og steg fritters (2 pr. person) i 5-6 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

4

Skær lime i både. Hak peanuts groft. Bland en smule olivenolie* og et skvæt limesaft i en skål. Krydr med salt* og peber*. Tilsæt kålblanding og peanuts. Vend sammen.

5

Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål. Hak koriander groft.

6

Anret fritters og kålsalat på tallerkener. Top med koriander. Server med asiatisk mayonnaise og limebåde.