Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil frisk lime og en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Japansk-inspirerede fritters bliver let en ny yndlingsret!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Gulerod
1 stk
Halloumi
(Indeholdermælk)4 g
Forårsløg
20 g
Lime
50 g
Chili
20 g
Hvide Løjer & Urter
6.67 spsk
Kålblanding, skåret
2 stk
Asiatisk dressing
(Indeholdergluten, sesam, soja)efter behov
Mayonnaise
(Indeholderæg, sennep)Koriander
Peanuts
(Indeholderjordnødder)Hvedemel*
(Indeholdergluten)Æg*
(Indeholderæg)Vand*
Riv gulerod (uskrællet) groft. Riv halloumi groft. Snit forårsløg fint. Halver chili på langs. Fjern kerner. Hak fint.
Pisk æg* og Hvide Løjer & Urter i en skål. Tilsæt gulerod, halloumi, forårsløg og chili. Rør rundt. Tilsæt hvedemel* og et stort nip salt*. Bland det hele sammen.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Form og steg fritters (2 pr. person) i 5-6 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Skær lime i både. Hak peanuts groft. Bland en smule olivenolie* og et skvæt limesaft i en skål. Krydr med salt* og peber*. Tilsæt kålblanding og peanuts. Vend sammen.
Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål. Hak koriander groft.
Anret fritters og kålsalat på tallerkener. Top med koriander. Server med asiatisk mayonnaise og limebåde.