topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Halloumifritters

Halloumifritters

med kålsalat & asiatisk mayodressing

Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil frisk lime og en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Japansk-inspirerede fritters bliver let en ny yndlingsret!

Tags:
One Pan
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Soja
Gluten
Hvede
Sesam
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Gulerod

200 g

Halloumi

1 stk

Forårsløg

1 stk

Lime

1 stk

Rød chili

4 g

Hvide Løjer & Urter

150 g

Kålblanding, skåret

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Koriander

20 g

Peanuts

Ikke inkluderet i din måltidskasse

6.67 spsk

Hvedemel

2 stk

Æg

efter behov

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)765 kcal
Energi (kJ)3201 kJ
Fedt49.67 g
Mættet fedt18.6 g
Kulhydrat41.81 g
Sukker8 g
Protein36.23 g
Salt3.9 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Riv gulerod (uskrællet) groft. Riv halloumi groft. Snit forårsløg fint. Halver chili på langs. Fjern kerner. Hak fint.

Bland fars
2

Pisk æg* og Hvide Løjer & Urter i en skål. Tilsæt gulerod, halloumi, forårsløg og chili. Rør rundt. Tilsæt hvedemel* og et stort nip salt*. Bland det hele sammen.  

Steg fritters
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Form og steg fritters (2 pr. person) i 5-6 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Bland kålsalat
4

Skær lime i både. Hak peanuts groft. Bland en smule olivenolie* og et skvæt limesaft i en skål. Krydr med salt* og peber*. Tilsæt kålblanding og peanuts. Vend sammen.

Bland asiatisk mayonnaise
5

Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål. Hak koriander groft.

Server
6

Anret fritters og kålsalat på tallerkener. Top med koriander. Server med asiatisk mayonnaise og limebåde.