topBanner
Halloumifritters

Halloumifritters

med kålsalat & asiatisk mayodressing

Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil frisk lime og en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Japansk-inspirerede fritters bliver let en ny yndlingsret!

Tags:VegetariskHurtigOne Pan
Allergener:mælkægglutensesamsojasennepjordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Gulerod

1 stk

Halloumi

(Indeholdermælk)

1 stk

Forårsløg

1 stk

Lime

1 stk

Chili

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 pose

Kålblanding, skåret

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholdergluten, sesam, soja)

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

1 pose

Koriander

20 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg*

(Indeholderæg)

1 dl

Vand*

100 g

Hvedemel*

(Indeholdergluten)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3653 kJ
Kalorier (kcal)873 kcal
Fedt56 g
Mættet fedt18 g
Kulhydrat52 g
Sukker14 g
Protein40 g
Salt4 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Riv halloumi groft.

Snit forårsløg fint.

Halver chili på langs. Fjern kerner. Hak fint.

2

Pisk æg* og Hvide Løjer & Urter i en skål.

Tilsæt gulerod, halloumi, forårsløg og chili. Rør rundt.

Tilsæt hvedemel* og et stort nip salt*. Bland det hele sammen.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Form og steg fritters (2 pr. person) i 5-6 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

4

Skær lime i både.

Hak peanuts groft.

Bland en smule olivenolie* og et skvæt limesaft i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Tilsæt kålblanding og peanuts. Vend sammen.

5

Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål.

Hak koriander groft.

6

Anret fritters og kålsalat på tallerkener.

Top med koriander.

Server med asiatisk mayonnaise og limebåde.